Bryllup: Tøj til lille pige

wedding wear girlc1000x6921 kjole- wheat // 2 kjole – wheat // 3 kjole – zara // 4 kjole – POMPdeLUX
5 body – marmar // 6 body – noa noa // sko – H&M // 8 leggings – noa noa // 9 leggings – soft gallery //
10 uldstrømpebukser – purebaby

 

På bloggens facebook-side er jeg blevet opfordret til at vise lidt bryllupsinspiration til pigerne.

Efter at have kigget lidt omkring må jeg jo nok tilstå to ting: Som typisk drengemor er jeg vist gået all in på det tøsede og ja, så er aldersgruppen nok stadig ret baby. Det er altså bare der, jeg er. Men måske mødre til lidt ældre piger trods alt kan finde inspiration i mærkerne, hvis selve sagerne er lidt for babyagtige??

Det er blevet til en lidt simpel sammensætning med en fin lille kjole (åhh der er mange derude), med en body og leggings eller strømpebukser under. Simpelt, men ret så fint synes jeg. Også selvom det nok er upraktisk med kjole til kravlebørn. Men havde jeg en pige, så skulle hun da have kjole på til mit bryllup. Basta 🙂

Håber det var lidt okay med pigetøj?!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Bryllup: Tøj til lille pige

 1. Dyveke siger:

  årh jeg glæder mig nu altså også lidt til en (måske) pige der kravler rundt i kjole og viser strømpebukse-ble-røv! 😉

 2. Cecilie - makwerk siger:

  Nårh hvor er det fint det hele! Som drengemor først, troede jeg faktisk at jeg var blevet lidt immun overfor lilla og blomster – grå og striber holder jo max til begge køn, og sårn;-) Det var jeg så ikke lige, viste det sig:-) Jeg er gået fuldstændig bananas i kjoler og fine strømpebukser, og jeg må indrømme det: Pigetøj er bare sjovere! Og jeg synes slet ikke det er upraktisk til et kravlebarn, tværtimod, man slipper jo for bukser der kravler op af læggene, og giver små kolde ben. Kjoler går til alt:-)

 3. Lou siger:

  Selvfølgelig må der komme pigesager på bloggen – love it!

  Og som pigemor kan jeg jo så tilføje at det store problem er at begrænse sig hehe.. Har også allerede nr 2 og nr 5 fra din collage 🙂

  Glæder mig nu også til at se lille A’s bryllups-outfit!

  Kh Lou

 4. Signe siger:

  Århhh hvor er det fint. Jeg glæder mig til at kunne bruge alt det fine børnetøj – enten til en pige eller dreng.
  Jeg har fulgt din blog i et stykke tid og det er så fint et univers du viser her!
  Hvis du har lyst er du meget velkommen til at kigge forbi min nye blog bynuggo.blogspot.dk

Skriv et svar