Vivatex pop-up-shop

IMG_3605IMG_3604 IMG_3603 IMG_3601

Forleden fik jeg en utrolig dejlig overraskelse da jeg gik gennem Fælledvej her på Nørrebro. Der var kommet en stofbutik!

Det er Hanne fra Vivatex, der bruger sin september måned her i byen. Normalt er Vivatex nemlig en webshop med basis i Kerteminde, og indrømmet så kendte jeg kun mærket fra det karakteristiske smukke, stribede sengetøj. Men der var simpelthen så mange super fine økotex certificerede metervarer, så skal snarest tilbage for at hente lidt til leggings og spidshuer! Udover metervarerne er blandt andet også sy-selv-kits samt færdige produkter man også kan købe.

Så bare en lille servicemeddelelse, men det var altså kun her i september måned at de har åbent.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Vivatex pop-up-shop

  1. fint ser det ud. gid man ku’ sy 😉

  2. Lena Jensen siger:

    Ej hvor fantastisk. Bare hun ville blive lidt længere. Jeg syede mit eksamensprojekt i stof fra Vivatex.
    Håber jeg lige kan nå at presse en shoppetur på Nørrebro ind i kalenderen 🙂
    God søndag.

Skriv et svar