Der syes

IMG_3567IMG_3488IMG_3565Lige for tiden syes der på højtryk. Det er spidshuerne, der køres igennem. Og mange af dem… Heldigvis er de super hyggelige at sidde med, og synes resultaterne bliver så fine. Nuttede små babyer, what’s not to like?

I weekenden står den dog på fødselsdagsfejring i Jylland, så symaskinen får en pause. Til gengæld håber jeg på at kunne smutte en lille tur i stofbutik og fylde lageret med lidt nye fine stoffer til spidshuer og leggings.

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Der syes

 1. Gitte siger:

  Kære Anne
  Du har da godt nok fået en revival på den der symaskine 🙂 Det ser godt ud! Håber der kommer mere af slagsen. (og her ønsker jeg ikke at ligge noget pres på en med-mor med snarlig endt barsel)
  Ha en god weekend.
  KH Gitte

  • Anne siger:

   Åhh ja Gitte, der er gang i den. Og håber også der kommer lidt mere ud 🙂 Gode ideer modtages gerne (intet pres føles 😉 )

 2. Ketty Petersen siger:

  Hej Anne,
  hvad er den mindste str du kan lave? Min datter er 1 måned. for så vil jeg gerne bestille sådan leopard en 🙂

  Kh Ketty.

  • Anne siger:

   Hej Ketty,
   Jeg skylder dig en mail!! KAn sagtens lave en lille spidshue til jeres datter 🙂 Har dog ikke mere leopard lige nu, og det er i restordre. Skal kigge i butikken idag efter noget, men ved ikke om der er noget. Skal nok lige skrive en mail til dig 🙂

 3. Dorrit siger:

  Hvordan gør man hvis man gerne vil bestille leggins?

 4. Mette siger:

  Det er sådan nogle fine ting du laver!

 5. Lise Meinertz Hansen siger:

  Hej. Kan jeg købe mønstret på din spidshue?

Skriv et svar