Bryllup: Detaljerne – headpieces fra Jannie Baltzer

Jannie Baltzer2Jannie Baltzer Jannie Baltzer1Nu hvor en af de vigtigste detaljer – kjolen – efterhånden er på plads, er jeg begyndt at tænke lidt mere på detaljerne omkring hvad jeg skal have på på dagen.

Jeg ved, at jeg ikke skal have et slør på, men i stedet flirter jeg lidt med tanken om et headpiece og har i den forbindelse forelsket mig hovedkulds i Jannie Baltzers. Som det måske kan tydes ud fra de tidligere brudekjoleindlæg er jeg til ret enkle brudekjoler, men det skal jo heller ikke være for kedeligt, og for mig ville sådan et headpiece bare være det perfekte prik over i’et og fuldende looket. Samtidig ville det få lov til at stå ret flot frem i forhold til den netop enkle kjole.

Jannie Baltzers headpieces er inspirerede af naturen og forgangne tider: 1900-tallets franske bohemer, art deco samt 20’ernes hollywood glamour. Hvert stykke er unikt, og for en romantisk blomsterpige som mig er de håndlavede blomster, franske blonder og perlerne altså helt, helt uimodståelige. Det ville virkelig være en fantastisk måde at tilføje noget helt specielt på dagen.

Ja, tror liiiiige jeg skal forbi hjemmesiden igen, se på de smukke, smukke billeder og drømme lidt  igen.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Bryllup: Detaljerne – headpieces fra Jannie Baltzer

 1. Jerry Ponson siger:

  Vem er fotografen?

 2. Maja Kirstine siger:

  Verden er lille bitte! For over 10 år siden gik jeg på sykursus med Jannie her i Århus. Jeg har ofte tænkt på hende siden, fordi hun var en helt speciel pige. Hvor sjovt at støde på hende på denne måde, og hvor er det nogle smukke kreationer hun laver!

 3. Rikke siger:

  Jeg har også lavet et indlæg om Jannies headpieces, men også nogle fra etsy…er selv blevet gift for ca 14 dage siden. hvis du mangler inspiration/er nysgerrig er du velkommen til at se de indlæg som begynder med “Bryllup:…”,
  Snart skriver jeg også om selve dagen og viser flere billeder 🙂

  Nyd forberedelsestiden og forventningens glæde, – det er en magisk tid! 🙂

  // Rikke //

 4. Pingback:Headpieces | The WedCafé

Skriv et svar