Black Swan homeshopping

black swan 1 IMG_6918 IMG_3788black swan collage

I sidste uge prøvede jeg noget helt nyt. Nemlig et homeshopping event med tøjmærket Black Swan Fashion. Personligt blev jeg opmærksom på mærket, da det dukkede op på flere blogge rundt omkring tidligere på året, men er lidt forsigtig med at købe noget jeg ikke har set. Derfor var sådan en aften jo perfekt!!!

Black Swans dygtigt konsulent Julie tog os i hånden og fortalte os lidt om tøjmærket og den nye kollektion. De forskellige styles blev vist frem og der blev givet et par tips til sammensætninger. Derefter kunne alle vi tøjglade kvinder kaste os over stativerne og prøve på.

Og tøjet skuffede bestemt ikke. Faktisk tværtimod. Det gjorde sig meget bedre i hånden og på kroppen end på billederne i webshoppen. Det var i en super lækker kvalitet og der var rigtig mange fine og gennemtænkte detaljer. Syninger der klæder kroppen og fede lynlåse og prints. Og min gamle yndlingsfarve flaskegrøn, som jo har fået en revival dette efterår (hurra) var også at finde i kollektionen.

Det kan altså stærkt anbefales at holde sådan en aften. Det er hyggeligt og skægt og en dejlig måde at shoppe på når tiden inden kl 8 hvor barnet puttes er begrænset. Og så kan det ikke undskyldes med at man bor langt væk. Der er konsulenter over det hele.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar