Basis til efteråret – Milibe

Milibe1Milibe milibe AW13

Efter indlægget om stribekærlighed kunne jeg se, at jeg bestemt ikke var den eneste med en forkærlighed for milibes lækre basis. I var mange der var helt enige!

Jeg har glædet mig til at se hvad der bydes på her til efteråret og har været inde at lure på hjemmesiden. Og ihh altså nogle fine sager. Og er pænt begejstret for at så mange af sagerne er unisex! Lækre, lækre dæmpede farver med lidt knald hist og pist. Der er godt nok flere af sagerne jeg glæder mig til at putte lille A i. Og så får man altså også lyst til en pige når man ser de fine hul-mønstre og nederdele!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Basis til efteråret – Milibe

  1. Line siger:

    Ja de laver virkelig fine ting 🙂 Skal helt sikkert også tjekkes ud.

Skriv et svar