Juli-liste

IMG_3013

Michelle med den fine, fine blog Oh you pretty things, har lavet en juli-liste med random facts. Spas og løjer, så derfor har jeg også besvaret spørgsmålene nedenfor (lidt forsinket i forhold til juli) og glæder mig allerede til næste runde.

 

1. Kan du lide kinesisk mad?  Har en enkelt gang været på kinesisk restaurant guidet af en kineser. Det var rimelig autentisk, og smagte godt. Men har ikke forsøgt mig med hønsefødder, slange, hunde osv.

2. Kan du lide kaffe? Ja tak!

3. Sover du på en speciel måde? Har forskellige specielle sovestillinger. Ofte som en flamingo på ryggen (så fylder jeg så dejligt meget i vores 1,20 seng!)

4. Kan du spille poker? Nej.

5. Vil du have børn? Har jo lille A og han skal ikke være enebarn, hvis vi kan undgå det.

6. Har du nogensinde været i en ambulance? Nej.

7. Foretrækker du havet eller en pool? Skal jeg bade i den eller kigge på den mon?? Havet er næsten altid for koldt og der er mærkelige ting i det!! Men det er evigt smukt at kigge på!! Egentlig bader jeg heller ikke meget i pools, er bestemt ikke den store vandhund.

8. Hvad bruger du flest penge på? Kedelige ting som husleje og mad vel nok. Har tidligere haft en betydelig udgift til studiebøger.

9. Hvilket TV-program eller serie er din favorit?  Jeg er en sucker for krimier. Både som film, serier og i litterær form. Så CSI, Bones osv. Men er også glad for Big Bang Theory og How I met your mother.

10. Hvem er den sjoveste person, du kender? Bum bum bum… Udover mig selv (høhø) er min søster nok et godt bud. Selvom hun også kan være den mest irriterende!

11. Hvordan er din ringetone? Den samme som næsten alle andre med iphone har. Tidligere har jeg haft Senorita med Justin Timberlake i lang tid.

12.  Ejer du noget tøj, fra da du var barn? Mest nogle udklædningskjoler, som faktisk er min mors gamle dansekjoler, fra da hun var barn.

13. Beskriv en ting, som er rød, som er tæt på dig? Der er intet tæt på der er rødt, bort set fra et par bogfronter.

14. Flirter du meget? Det tror jeg ikke.

15. Ved du hvordan, man skifter dæk på en bil?  Nej, og egentlig heller ikke på en cykel.

16. Hvilken bog var den seneste du læste? Jeg plejer at gennemtrawle en ordentlig stak bøger om sommeren. Det er ikke blevet til så mange i år, men har senest læst ´Og bjergene gav genlyd´ af Khaled Hosseini

17. Læser du avis?  Vi abonnerer på Weekendavisen, men det er sjældent jeg finder roen til at læse den fra ende til anden. Får ofte læst mere avis hos mine forældre (mens visse andre tager sig af lillemanden).

18. Synger du i bilen? Ja, hvis jeg hører musik. Ikke bare af mig selv.

19. Kan du danse tango? Nej, og ikke noget som helst andet heller. Måske fandango.

20. Er du glad? Ja.. Egentlig.

 

Skal du også lege med?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Juli-liste

 1. Nu spørger jeg bare… Hvordan sover en flamingo?!? Det må du vise et billede af 🙂
  Ellers kan jeg vist konstatere, at vi er skræmmende ens på mange punkter 🙂

 2. FruThornholm siger:

  Hi hi.. Sjove ting – sjov leg!

 3. FruForstad siger:

  åh men tango er så fedt at kunne danse.

 4. Line siger:

  Hehe, jeg vil gerne se dig danse en tango til dit bryllup 🙂
  Jeg er så småt startet op igen, så hopper lige med på denne bølge!

 5. Ej, det var da en super sjov idé! Og en god måde, at lære dig lidt bedre at kende. Flamingo sovestillingen, den var ny, det må se sjovt ud, nok knap så sjovt for manden, hvis han er nødt til at ligge ude på kanten:-) Ha en dejlig aften

Skriv et svar