Hvordan interesser opstår – børnemode

IMG_3276Siden jeg er blevet mor er interessen for tøjet til de mindste bare blevet større og større. Det gælder både på det rent praktiske plan – hvad kan han bevæge sig i, hvad holder ham varm osv – men også på det rent æstetiske plan. Jeg har hurtigt fundet ud af, at jeg da vist egentlig er ret kræsen og har tydeligvis en bestemt mening om, hvad der klæder lillemanden. Og nogle gange kan det godt være en udfordring at finde det fede (smalle) drengetøj. Da det fylder mere og mere i hovedet, vil bloggen her utvivlsomt komme til at afspejle det, så er I advaret 🙂 Selvfølgelig vil der stadig være strik, syning og andre kreative udfoldelser, ja og en masse kage som der plejer, men børneuniverset fylder også.

I fredags tog jeg en spontan beslutning og smuttede til CIFF kids, hvor der var fremvisning af næste års forårs- og sommerkollektioner. Charmebøffen var med og han var da heller ikke helt utilfreds med al opmærksomheden fra andre søde bloggere og diverse messedeltagere.

Af pinlige årsager har jeg desværre ikke super mange billeder fra dagen (host host, usmart at glemme kamera med næsten død telefon), men i et par indlæg vil jeg dele nogle af mine indtryk med jer, og så er der jo heldigvis mere at se på mange andre blogge. Kig for eksempel forbi Lou og Marina, to af de sødeste Århus-bloggere jeg kender, og som jeg havde fornøjelsen af et par timer i fredags.

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Hvordan interesser opstår – børnemode

  1. Karin siger:

    Åh hvor jeg bare kender det 🙂 – glæder mig til flere indlæg om emnet 🙂

  2. Det var simpelthen så skønt, at du kom forbi!
    Før jeg blev gravid med D, ville jeg have forsvoret, at jeg kunne komme til at interessere mig for børnetøj på anden måde en med hensyn til praktiske elementer og pris, men jeg må indrømme, at jeg er bukket under 🙂

  3. Mette siger:

    Det var så hyggeligt at du kom forbi, Anne 🙂

Skriv et svar