ciff kids: wheat

IMG_3215IMG_3216 wheat collage 1 IMG_3214 IMG_3211Et mærke vi har brugt en del til lille A er danske wheat. Det har egentlig været lidt af hvert fra bodyer og savlesmække over leggings til overtøj. Og jeg har været rigtig glad for de afdæmpede farver og den lækre kvalitet jeg har haft i hænderne.

Derfor var jeg også spændt på at se, hvad der bliver budt på til SS14 hos wheat. Og jeg blev ikke skuffet. Farverne var stadig afdæmpede, men der havde blandt andet sneget sig en rød ind hos drengene (har jo en forkærlighed for rød). Der var skruet op for de sjove print på t-shirts og bodyer, og så var der lækkert overtøj i kendte farver og fine, fine striber (et godt bud på næste års forårsjakke). Masser af søde skjorter, hvilket jeg synes vores lillemand er stor nok til næste år, hvor han ikke er på armen hele tiden, samt shorts og så de velkendte leggings med lidt nye farver. Og hele tiden er der tænkt på sæsonen i forhold til materialevalg, så det bliver lækkert og behageligt for de små.

Ja, og så blev jeg nødt til at tage et billede af den stribede dragt med numsedetaljen. Vi havde en tilsvarende dragt til lille A i str 56 med smallere striber. Det er ren nostaglgi og elsker simpelthen den runde markering på måsen, der bare er for kær når de ligger på maven.

Overordnet masser af lækre sager, som jeg godt nok glæder mig til kommer i butikkerne næste år!!

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til ciff kids: wheat

  1. Mette siger:

    Helt klart også et mærke jeg vil gå efter, når jeg forhåbentlig engang også har sådan en lille en 😉

  2. taburetten siger:

    Elsker deres farvevalg. Virkelig fine ting!

Skriv et svar