ciff kids: soft gallery

IMG_3218Det er en slet skjult hemmelighed at soft gallery er en favorit hos mange bloggere. Og med gode grunde, for deres univers er fyldt med smukke, unikke prints samt lækre farver og gennemsydet af æstetik.

Allerede inden messen havde jeg set sneak peeks på kollektion blandt andet hos Kira, hvor du kan se lidt af især pigesagerne. Og oh my de er übersmukke. Men drengetingene er simpelthen også så fine. Jeg blev bestemt ikke skuffet, og det er altså en smuk, smuk kollektion der kommer i butikkerne til næste år.

Der er nye prints/broderier hvor der også er plads til en anelse humor med fx pandaen, som ses på billedet (også som pude til drengeværelset/sofaen) og en fræk vaskebjørn samt de “gamle” prints som Ben Tennisboy i nye farver. Og heldigvis kommer mine yndlingsbody’er med albuelapper også i nye farver. Derudover glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med en sneleopard, og kunne putte lille A i lækre sweatbukser.

Har I også nogle soft gallery favoritter??

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til ciff kids: soft gallery

  1. Signe/ Copenhagen Kiddo siger:

    Jeg var også helt forelsket i alle de fine Soft Gallery items i SS14-kollektionen. Ih det bliver svært at begrænse sig 🙂

  2. Mette siger:

    Tak for tippet om Soft Gallery! Det ser vildt lækkert ud 🙂

  3. Nogle favoritter? Jeg vil ha’ det hele! 🙂

Skriv et svar