Bryllup: Kjoler med detaljer

Opdateret for nylig18

Roland Mouret // Lanvin

 

Opdateret for nylig19

Notte by Marchesa // Nina Ricci

 

Opdateret for nylig20

Lanvin // Lanvin

Nu har jeg både været omkring de lange og de korte brudekjoler, og efterhånden er jeg ved at nærme mig noget selv. Mange tak for alle de søde inputs der er kommet, regner med at lave et indlæg, hvor alle jeres tips kommer med. So keep them coming!

Min daglige tøjstil er vel egentlig ret enkel, men elsker når tøj har en eller anden fed detajle, der lige bryder og gør det hele lidt mere spændende. Her i brudekjolerne kan det være nogle markante, næsten skulpturelle ærmer, en overraskende ryg eller hvis man er til slæb – et lidt anderledes af slagsen. Personligt kan jeg godt lide kjoler, hvor der er gennemsigtige chiffondetaljer, som der her på billederne ses både på Nina Ricci kjolen og den korte Lanvin kjole til venstre. Ved ikke om jeg ville vælge Nina Ricci kjolen, men synes den har en sød “vintage-feel” og er lidt anderledes. Yndlingsdetaljen på mit eget tøj er ofte en markant lynlås, og faktisk har begge kjolerne på det nederste billede dette, der giver et lidt mere råt look. Noget der er forfriskende i forhold til det lidt pussenussede der ofte er over brudekjoler.

Jeg har et lille crush på kjolen til venstre på det nederste billede. Tyl, lidt strut, rå kanter, små ærmer, lidt gennemsigtigt, overraskende ryg og samtidig super, super feminin. Virkelig en lækker kjole!

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Bryllup: Kjoler med detaljer

 1. Linen siger:

  jeg er også vild med Nina Ricci, den er virkelig fin uden at været for fimset 🙂

 2. Brudekjoler skal være lange, punktum. Det er næsten en naturlov (siger hende, der overhovedet ikke kan se fidusen i et stort kirkebryllup med hvid kjole og det hele, men pyt – det skal ikke ødelægge min pointe). Gå efter den lange fra Nina Ricci – den er virkelig fin! Og jeg gentager; jeg er ellers ikke til de der hvide kjoler.. 😀

 3. Anna/ Colourfull Ink siger:

  Bliver nødt til lige at gå imod Frøken Lyngsø:-) For i min optik behøver en brudekjole ikke at være lang – eller hvid for den sags skyld. Og her er det muligt at jeg er farvet af at jeg selv bar en kort brudekjole;-) Min favorit af dem du har vist ind til nu er klart Roland Mouret kjolen. SÅ fin og enkel.

  Glæder mig til at se hvad du ender med at vælge. Jeg blev selv gift i denne kjole fra Notte de Marchesa.
  http://colourfull-ink.com/2012/07/27/tor-du-kobe-din-brudekjole-pa-nettet/

  /Anna

Skriv et svar