Bryllup: Inspiration til fest og pynt – efterårsbryllup

Desktop2dekoreret kogle // kagepynt

Desktop3træstub // dahlia i glas

Opdateret for nylig21pom love // glimmer glas

Desktop1mere pom love // dahliaer

Vi har styr på rammerne til vores efterårsbryllup – synes vi. Altså lokalerne. Flertal fordi vi til gengæld er nødt til at have to steder, da der ikke var plads til reception og fest det samme sted.

Generelt synes jeg godt om, at man i farverne og stemningen til et bryllup lægger sig op af årstiden. Oktober er rent efterår, så derfor kan jeg gå amok i dybe røde og brændte nuancer. Ja og så supplere det med lidt lyserød er da min tanke.

Hvad man dertil skal tilføje af pynt og DIY-projekter? Uha, det er en kæmpe verden der udfolder sig på pinterest og diverse blogs!! Der skal jo tages stilling til blomster, bordkort, bordnumre, belysning, menu og drinks, generel pynt i lokalerne osv. osv. Og egentlig ned i detaljen som servietterne, når man som os står for det hele. Og samtidig skal det balanceres, for har bare ikke den vilde tid at gøre godt med. Der må inviteres veninder til hyggeaftener hvor jeg trakterer og sørger for lidt “krea-hygge” (aka. sweatshop!

Hvordan var pynten til jeres bryllupper? Er der detaljer her jeg helt har glemt at tænke på??

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Bryllup: Inspiration til fest og pynt – efterårsbryllup

 1. Mette siger:

  Hej Anne

  Det bliver så fint – det er jeg sikker på! Det sidste bryllup jeg var til, havde en super detalje. En såkaldt damekurv på toilettet, hvor man lige kunne blive frisket op. Der var nylonstrømper, hovedpinepiller, hygiejnebind, trusseindlæg, tyggegummi, hårspray, deo omm. Simpelthen så hyggeligt og fint 🙂 Og så stod der så lige en flaske Baileys ved siden af og en spand med is samt små glas. Så kunne man lige nappe en lille en, mens man dullede sig lidt op 🙂

  Kh. Mette

 2. Anita siger:

  Hvor ser det godt ud Anne – du siger bare til, jeg kan vist stadig folde ‘åkanden’ i servetter 😉 Kunne være hyggeligt med en krea (og rødvins) aften…

 3. Super ideer. Er helt vild med koglerne med maling, dem kunne man vel godt bruge til hverdag 😉 Vi har ihvertfald rimelig mange kogler liggende.

 4. CharlotteLindhardt siger:

  Jeg er godt nok også lidt skør med de dekorerede kogler. De skal laves til min næste fest 🙂
  Tak for tippet – flot blog!

Skriv et svar