9 måneder

Charmebøffen er blevet trekvart år. 9 måneder….

Endnu en måned er fløjet forbi og den lille mand har fart på. Udviklingen går stærkt!! Da jeg skrev den sidste opdatering var det nogle trætte forældre. Han sov meget uroligt og græd flere gange om natten. Det ændrede sig lige da han var blevet 8 måneder. Jeg lærte ham nemlig at bruge sut. Så fra at græde om natten til han blev ammet kan vi nu give ham sutten og vende ham om i sengen og han sover videre! Bevares han vågner stadig mere eller mindre op fordi han rejser sig i søvne. Men vi kan alle ret nemt sove videre. Altså en meget bedre nattesøvn for alle implicerede parter. Nogenlunde samtidig er han gået fra 3 til nu kun 2 lure om dagen og kan egentlig fint holde nogle lange stræk.

Han kravler stadig rigtig stærkt og synes det er skægt at gå med støtte fra hænder. Han leger gerne stående ved noget, og er efterhånden lige så stille begyndt at gå langs ting. Det er oftest når der er noget interessant i sigte som mors telefon! Han kravler også over ting som sin bobles-elefant og i weekenden tog han 14 trin op ad en trappe. Til gengæld sidder han sjældent helt stille på eget initiativ og vi øver en del at sidde stille og læse eller synge. At få lidt ro på.

Bleskift har været særdeles “morsomme” den sidste måned, og i desperation synges der fodboldsange og bruges blebukser i stedet for almindelige bleer. Det hjælper alt sammen.

Han er blevet mere og mere genert, og kigger koket væk fra fremmede. Men kigger så hurtigt tilbage igen og smiler for det meste. Og så smiler han med sådan en gryntende lyd, som det da heldigvis lader til at de fleste falder for. For søren hvor han da bare vil charme folk og i kontakt. Og selvom han begynder med at være lidt genert bløder han for det meste hurtigt op og går stadig gerne fra arm til arm og modtager møssere med glæde fra de fleste.

Han leger efterhånden mere og mere med sig selv, putter ting ud og ind ad hinanden og så er han begyndt lige så stille på eget initiativ at lege borte-tit-tit.

Ja, moderen er stadig totalt smaskforelsket og det er da stadig med lidt blandede følelser at jeg skal tilbage på pinden. Anton1

Anton2

/Anne

8 måneder

7 måneder

6 måneder

5 måneder

4 måneder

3 måneder

2 måneder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til 9 måneder

 1. Åh altså, den skønne lille dreng 🙂 Kan godt genkende det, du skriver med de generte kig væk, men det gik godt nok hurtigt over i fredags (gud, er det ikke længere siden?)

 2. Mette siger:

  Han lyder til at være en helt fantastisk fyr! Ham er I vidst heldige med 😉 Og jeg kan godt forstå, at han må blive svær at undvære. Synes det føles som i går, at I fik ham! Hvor går det bare STÆRKT! argh!

 3. Sine siger:

  Søde lille dreng. Husker selv den store forelskelse i mine babyer : )

 4. Camilla siger:

  Årh altså, de bliver så hurtigt store, fatter slet ikke at der allerede er gået 9 mdr.! Kan godt forstå det giver mavepine at skulle forlade ham! Og det bliver ikke lettere, skulle jeg hilse og sige…. Jeg har allerede mavepine over at der “kun” er 1 år mere jeg kan have mine små hjemme!

 5. taburetten siger:

  Skøn update og smuk dreng 🙂 Kh Maria

 6. Line siger:

  åh så stor han bliver!
  Flot i fik ham lært at bruge sutten så sent! Anker blev bare aldrig glad for sutten så jeg har en hel pose af vragede sutter lillebror kan øve sig på!
  Denne gang skal det lykkes!!!
  Selv om man slet ikke kan forestille sig det (jeg taler i den grad af erfaring) så lover jeg at du i sidste ende bliver glad for at komme lidt ud på den anden side af babyboblen!

 7. Lou siger:

  Jeg er virkelig også forelsket 🙂 Han forstår virkelig at charme damerne! Fantastisk lille update.. Håber snart vi ses og måske endda med alle de små samlet!?

  /Lou

 8. Sofie siger:

  Åh, den skønne dreng <3
  Han er noget af det mest charmerende.

  Jeg kan se der er lys forenden af tunnelen mht brug af sut – lille E nægter jo koldt og kynisk, og jeg må indrømme at jeg aldrig tror at han kommer til det. Men for pokker, hvor kunne jeg godt trænge til det – især om natten. Seje lille A 🙂

 9. Pingback:10 måneder Krittewitt

Skriv et svar