I garnhimlen

IMG_2626 IMG_2627

På vores sommerferie i det vestjyske nåede jeg også et besøg hos Louise og hendes smukke datter. Omstændighederne ville at Laurine og lille A er næsten lige gamle, og det var simpelthen så hyggeligt endelig at se dem sammen.

Derudover fik jeg gramset lidt på Louises super lækre garn. Hun farver det i de smukkeste nuancer med plantefarver og jeg kan altså simpelthen sidde så længe og kigge på det og lægge alle de smukke farvekombinationer man kan få frem. Farverne kan kombineres på kryds og tværs og det er næsten helt umuligt at beslutte sig for hvilke der er allerflottest sammen.

Med hjem kom nogle dejlige farver til et par projekter til barylen herhjemme. Og heldigvis er Louise ved at finde ud af noget med en webshop, så jeg ikke behøver tage til vestjylland hver gang (selvom jeg gerne kommer forbi igen!).

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til I garnhimlen

 1. Christina siger:

  Det er så fint det garn. Jeg har selv tre nøgler til at ligge, som jeg bare mangler det perfekte projekt til. Håber Lene Holme-Samsøes nye bog her i august kan give mig inspiration til det:)

  • Anne siger:

   Kommer der ny bog? Næh hvor spændende. Synes efterhånden der er en del bøger jeg godt ville eje.. Suk, må strikke noget mere 🙂

 2. Frøken Tina siger:

  Sikke lækre billeder af garn, det lyder som ren hygge.

 3. Simone siger:

  Lækre billeder af flot garn 🙂 Det lyder som en god tur.

Skriv et svar