En mobil pusleplads

idaising1 idaising2 idaising5

idaising4

Lille A og jeg har været så heldige at teste pusletasken Elm fra Ida Ising de sidste uger. Og på det helt perfekte tidspunkt, for vi har virkelig været på farten med flere togture til både oldemor og i sommerhus.

Da jeg modtog tasken blev jeg først og fremmest positivt overrasket over størrelsen. Den er mindre end jeg umiddebart troede ud fra billederne. Og så er det altså lækre materialer, den er lavet i. Personligt er jeg helt vild med læderdetaljerne, som allerede er blevet blødere og endnu flottere, end da jeg modtog tasken.

Et af de punkter, hvor tasken virkelig adskiller sig fra andre på markedet er den store, tykke madras, der er i tasken. Det er virkelig luksus. De øvrige sager i tasken er lige omkring madrassen i lommerne og ikke gemt i en taske længere væk. Det er praktisk når man efterhånden har en livlig gut, som man hele tiden skal have en hånd på for, at han ikke kravler væk. Der er super god plads i lommerne, som man kan se på det nederste billede. Og selv med indhold har tasken en overkommelig størrelse (den er fyldt på det øverste billede). Har jeg skullet steder hen med pusleplads, har jeg bare taget madrassen ud derhjemme, så var der endda ekstra opbevaringsplads i tasken. Dog måtte madrassen godt kunne hæftes fast til tasken, da madrassen bliver lidt bøjet i tasken. Lukningen med stroppen i toppen og velcro mellem lagene fungerer godt, og kan endda lukkes med kun en enkelt hånd ledig.

Med tasken følger et net til barnevognen (det passer både til vores Emmaljunga nitro og Odder barnevognen (ja, det er lidt af en vognpark vi har!)) Det er simpelthen smart at lige have ekstra opbevaringsplads til tasken! Derudover er der en stor mulepose med, som jeg har brugt til al det ekstra legetøj og mad jeg slæber med (vi har nogle ret lange dagsture).

Jo, jeg er virkelig voldsomt glad for tasken. Praktisk og fungerer rigtig godt for os! Og så synes jeg simpelthen bare, at den er så pæn.

/Anne

Tasken er sponsoreret. Meninger og billeder er helt mine egne.

 

krittewitt wp mint bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til En mobil pusleplads

 1. Cecilie - Makwerk siger:

  Den er simpelthen så lækker, kan virkelig godt forstå du er glad for den:-)

 2. Tine siger:

  Virkelig skønne billeder! Og nu har jeg jo set tasken live et par gange – den er simpelthen så lækker! Stor ros til Ida Ising.

 3. sofieskou siger:

  Den er simpelthen så lækker, den mobile pusletaske. Tillod budgettet det, så boede den hos mig 😉 Jeg må nøjes med at længes.

 4. Pingback:Rabat på Ida Ising i dag Krittewitt

 5. Pingback:Inspiration til gravide - Krittewitt

Skriv et svar