Bryllup: Billeder af gæsterne

photobooth1photobooth2aphotobooth3

Det er altid skægt at have billeder af ens gæster, men jeg kan måske godt have det lidt stramt med de typiske par-billeder, der tages. I kender dem med det stive smil og kejtede stillinger, hvor manden klemmer lidt for hårdt om kvindens skuldre!? Jeg synes derfor, at det er en god ide med et eller andet der får folk til at slappe lidt af.

Vi var til et bryllup for nogle år siden, hvor en onkel havde medbragt en stor ramme. Den fik han så gæsterne til at posere med. Straks slappede de mere af, og der kom nogle super fine billeder ud af det med alle mulige konstellationer af gæsterne. En rigtig god og forholdsvis enkel løsning.

En anden ide kan være at lave en photobooth. Altså et fast sted hvor gæsterne kan gå hen og tage billeder af sig selv. Den kan så gøres mere eller mindre avanceret alt efter hvor meget arbejde man har tid og/eller lyst til. Der kan laves eller anskaffes forskellige props som briller, skæg, hatte osv og man kan gå all in og lave en sjov baggrund. Det faktum, at det værste billede af undertegnede NOGENSINDE taget er fra en photobooth, skal ikke hindre mig i at lave en hvis vi gerne vil have en.

/Anne

Links til billedernes oprindelse fås ved at klikke på dem.

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Bryllup: Billeder af gæsterne

 1. Julie siger:

  Jeg syntes det er en super god idé. Jeg ville elske at stå og fjolle sådan mens jeg fik taget billeder. Er ikke særlig god til de højtidelige billeder, jeg ser altid så tyk ud? 🙂

  • Anne siger:

   Jeg er også frygtelig på de billeder, så rart med lidt fjol og så må der noget alkohol indenbords så man slapper af på billederne!!

 2. Sjovt sjovt sjovt, aj det skal I virkelig gøre! Men også en super fin (og enkel!) idé bare at tage en ramme med.

  • Anne siger:

   Ja, den ramme fungerede rigtig godt. Men det allervigtigste er jo så nærmest at huske at få fremkaldt/printet nogle af de billeder!!

 3. taburetten siger:

  Ih det er SÅ god en ide, måske endda bruge begge. For mon ikke der er nogen der smutter udenom sådan en photobooth?
  /Ida

Skriv et svar