Barselsgaver – inspiration

barselsgaverinspi1 Design Letters kop // 2 Milestone Baby Cards // 3 Babytæppe // 4 Sophie the Giraffe
5 Navnekæde – Linedyr // 6 Sengetøj – Holly´s // / Blødeste kanin – Jellycat // 8 Body – MarMar // 9 Body – Holly´s

 

Da lille A ankom fik vi enormt mange lækre sager til ham. Ting som vi bruger og er enormt glade for, og det er altså en glæde at tænke på de mennesker vi har fået dem fra dagligt.

Jeg har derfor samlet nogle af vores favoritter og måske et par sager der ville have været rare til inspiration.

Må endnu engang lige nævne kortene, som jeg har vist frem tidligere. Vi er simpelthen stadig så glade for dem og elsker de billeder vi får taget! De kan fx ses i månedsopdateringerne. Giraffen har lille A simpelthen været så glad for. Når man tidligere har haft hund skal man lige vænne sig til lyden, men han elsker den bare. Derudover syntes jeg det var lidt rart med nogle lækre sager, som man måske ikke lige ville gå ud at købe selv, men jo egentlig godt kunne tænke sig.

/Anne

 

 

krittewitt wp mint bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til Barselsgaver – inspiration

 1. Lica Johansen siger:

  Måske mere en præ-barselsgave (og ikke en vi fik foræret, men til gengæld et meget værdsat tip om) er Babykalenderen (http://www.babykalenderen.dk/om-babykalenderen/). Den har totalt erstattet vores behov for den klassiske “Barnets Bog” og har samtidig været et fantastisk godt redskab til at få lidt styr på babys rytme, amning, sovetider osv.

  • Lica Johansen siger:

   Nå ja, og så slipper man for at læse alle mulige bøger om babys udvikling, for det står også deri! 😉

 2. taburetten siger:

  Fineste giraf og navnekæde. Tak for tip! 🙂 Maria

 3. Ketty Petersen siger:

  Ja Sophie giraf var også et stort hit her, og mange siger også bideringen er.
  Velkommen til Danmark 🙂

 4. Ja, det er jo lige det, for der er en masse lækre ting, man gerne vil have, men måske ikke lige får prioriteret at købe (for der er jo også alle de kedelige ting). Der er barselsgaverne tæskegode.

 5. Gitte siger:

  Sophie Giraf er også et kæmpe hit herhjemme og sørme om ikke også designletter koppen er en del af vores baby sortiment :-). Hvis man må komme med et indspark, har vi lige fået et babykrus og skål i Muselmalet. Jeg var noget skeptisk, men der er sørme en “brudgaranti” på. Glæder mig til at se om det virkelig holder, men det er meget fint.

 6. Tine siger:

  Fine sager! Godt man inden længe skal på barselsbesøg;)

Skriv et svar