7 måneder

Et voldsomt forsinket indlæg om vores lille smilende trold der efterhånden er blevet 7 måneder (og nu lidt til).

Noget af det største der er sket i løbet af måneden er, at han er rigtig begyndt at komme frem i verden. Der møves ivrigt rundt mellem legetøjet og andre interessante sager der nu skulle ligge på gulvet. Til stor tilfredsstillelse for ham kan man mærke. Samtidig har han enkelte gange rejst sig op ad vores ben, men viser endnu ikke rigtig interesse for ting meget over egen øjenhøjde.

Han pludrer mere og mere, og lyder nogle gange mere som en brøleabe end en baby. Man er sjældent i tvivl om, hvor han er. Der er også kommet stavelser og nye konsonanter til, så efterhånden kan vi have en vigtig samtale om ba-ba-ba.

Han har virkelig fået øjnene op for andre børn, og det er tydeligt at han elsker at være sammen med dem. Det varmer virkelig ens moderhjerte at se samspillet mellem ham og andre børn og se den glæde, der lyser ud af ham. Og i øvrigt også kan høres for han er da godt nok blevet højlydt.

Maden har vi kæmpet lidt med, og gør det stadig. Det er ikke altid så interessant at spise det der kommer flyvende på en ske, men det går trods alt noget bedre efter vi er kommet hjem til København igen. Nætterne har også været lidt hårde, og der har været mange opvågninger. Vi håber han snart indser at man ikke skal spise om natten men sove. Det virker også som om han har drømt rigtig meget og samtidig får han vendt sig om i kravlestilling i søvne. Ikke så godt for søvnen.

IMG_2347

Elsker: At lege med andre børn, fremmed legetøj. Mine veninder og andre lyshårede damer. Sin moster! At krabbe rundt på gulvet.

Hader: Intet nyt her, at få tørret ansigtet efter mad.

/Anne

 

6 måneder

5 måneder

4 måneder

3 måneder

2 måneder

krittewitt wp mint bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til 7 måneder

 1. Camilla siger:

  Charmetrold….

 2. Christina siger:

  Hold da magle han er altså lækker!

 3. Ditte siger:

  Hvor ser han bare sød ud, din lille dreng 🙂 Når jeg læser dit indlæg, kan jeg pludselig godt huske at Lauritz også vendte sig om i kravlestilling når han sov… Havde helt glemt det 😀 Nu er han 2½ år og synger og snakker i søvne!

 4. Så hyggeligt med dine opdateringer…
  Vi har stadig en dreng, der både står i kravlestilling og sætter sig op om natten, og ligesom ikke rigtig kan finde ud af at komme ned igen.

 5. B Y S A N D I E siger:

  Sikke en skøn lille trold du har. Man får helt lyst til at få en mere lige NU 🙂

 6. sofieskou siger:

  Årh. Den lille (store!) trold. Han er noget af en charmetrold <3 husker godt N i den alder :')

 7. Ingrid siger:

  Han er virkelig sød:-) jeg har Olivia fra 29. November ’12 og kæmper også med nætterne for tiden, hvor hun vil spise, spise, spise…men grød osv har hun bare ikke kastet sin kærlighed over…suk…men vi prøver videre. Synes storesøster var meget bedre, men jeg husker sgu nok forkert:-/ det går så hurtigt med de små. Kh Ingrid

  • Anne siger:

   Det går alt alt for hurtigt. Her er mad efterhånden noget der fint accepteres og mange grøde er han efterhånden glad for. Og mange tak 🙂

 8. Pingback:8 måneder Krittewitt

Skriv et svar