Ny sommerklassiker herhjemme: Frugtsalat med mascarponecreme

Det vrimler med lækre, friske og saftige frugter hernede. Det var derfor oplagt at bruge dem til at lave en frugtsalat af, da vi forleden havde italienske gæster til stegt flæsk (eller pancetta i dette tilfælde).

Jordbær, ananas, appelsiner, pærer og vindruer fandt vi på markedet, og så lige en plade mørk chokolade dertil. Da det egentlig var her vi kom på at lave frugtsalaten måtte jeg dog freestyle mig frem til en creme og det blev så en mascarponecreme. Ganske enkelt rørte jeg 500 g mascarpone med ca 250 ml fløde og noget vanille. Havde jeg været hjemme havde jeg helt klart brugt noget vaniljepulver. Uhmm det skal helt klart gentages!!

IMG_4136 blog

Bedst af alt var der rester til dagen efter!! Haps, haps…

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

13 Kommentarer til Ny sommerklassiker herhjemme: Frugtsalat med mascarponecreme

 1. FruThornholm siger:

  Uhm, det lyder lækkert! Det skal vi da prøve 🙂

 2. Emilie siger:

  Mums, mums, mums!
  Jeg elsker mascarponecreme.
  Og også frugtsalat. 🙂

 3. Marie siger:

  Det ser virkelig lækkert ud, kunne sagtens klemme lidt ned netop nu 🙂

 4. Annemette siger:

  Mmmm, det lyder lækkert 😉

 5. Line siger:

  Mmmm bliver helt lækker sulten! Desværre ingen mascarpone i mit køleskab, men har da vist lidt skyr, skal da vist have en aften snak;)

  • Anne siger:

   Ja, skyr tænkte jeg også på. Det kan man helt sikkert også lave en super lækker og lidt mindre syndig creme på. Det kunne jeg så bare ikke få 🙂 Fandt du på noget??

 6. Anita siger:

  Haps, det ser lækkert ud. Det må da prøves 🙂

  • Anne siger:

   Jeps endelig Anita. En deal er at det skal spises til sommer sammen måske??? I en have tænker jeg! 😀

   • Anita siger:

    Det kan du tro! Jeg ved hvor der findes en have… både i Brønshøj – og i Skovlunde 🙂
    Så kan dobbelt A aka Alberte og Anton hygge sig på et tæppe, mens de voksne indtager lækkerier og krea-hygger 🙂

Skriv et svar