Sommerinspiration til ventetøj

Det er lidt sjovt med det der med, hvordan man ser sig selv. Da jeg stadig var gravid havde jeg de vildeste komplekser over størrelsen på min mave. Den var jo så lille!! Kaldte den  mini-maven, og nåede aldrig rigtig til det punkt, hvor jeg følte mig vildt besværet og var rigtig træt af den. Fødte også lidt inden terminen, så det hænger jo måske lidt sammen? Når jeg ser billeder af den nu her kan jeg jo godt se, at helt lille var den ikke til sidst i hvert fald. Og den uge 32 version jeg delte her på bloggen havde da også en pæn størrelse!?

Jeg bliver helt nostalgisk ved at se billederne af den, og har derfor kigget lidt omkring på nettet efter ventetøj jeg kunne finde på at investere i hvis jeg var gravid til sommer. Især topshop, asos og mamalicios har altså nogle rigtig fine bud, hvor man ikke føler sig alt for konet, men får fremhævet maven på en rigtig fin måde.

maternity summer

1. kjole – topshop // 2. shorts – mamalicious // 3. leggings – topshop // 4. kjole – topshop // 5. t-shirt – vero moda
6. øreringe – Pernille Corydon // 6. armbånd – byBiehl // 8. sandaler – Birkenstock // 9. stråhat – H&M

 

Selv var jeg glad for stramme kjoler og t-shirts for at få maven til at se gravid ud. Vero modas basic t-shirt (ikke ventetøj) levede jeg næsten i en overgang. De er dejligt lange og sad pænt til omkring brystet. Ja, og så er det vist næsten essentielt med et par behagelige sandaler til de voksende fødder.

Har I nogle ventetøjsfavoritter??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Sommerinspiration til ventetøj

 1. Line siger:

  Ha ha, Anne er du skruk allerede igen?
  Sjovt, sådan havde jeg det også med maven første gang, den var så lille! Det hjælp heller ikke at alle folk påpegede at den sørme ikke var ret stor!

  Her anden gang går det så en del hurtigere med maven, så jeg frygter da helt hvor stor jeg kan nå at blive!

  Haps haps til grøn Leo kjole;)

  • Anne siger:

   Haha, ahhh tror lige vi venter lidt endnu 😉 Og nej, fik det også at vide hele tiden!!! Glæder mig til at følge med i din mave der 🙂

 2. Astrid siger:

  Sådan havde jeg det sjovt nok overhovedet ikke, men da jeg var fem måneder henne begyndte folk også at spørge, om ikke det var lige op over!!

 3. Anja siger:

  Jeg synes også, at min var større nu hvor jeg ser billederne 😀
  Og jeg levede også i Vero Modas toppe og t-shirts!

  • Anne siger:

   Åhh ja, det er dejligt at være høj, ik?? 😉
   Man kan jo altid se frem til anden gang.. eller noget.

 4. Stramme jersey kjoler! Jeg gik nærmest ikke i andet. Havde kun et enkelt par graviditets-bukser. Elskede at man ikke skulle tænke på om maven nu buler lidt for meget ud, for det skal den jo når man er gravid 🙂

 5. Pingback:sommer mave – ventetøj - Krittewitt

Skriv et svar