Weekend i Palermos parker

Hen over påsken havde vi besøg af kærestens forældre. Nogle dejlige dage og det var virkelig skønt at se nogle kendte ansigter, dele lillemanden lidt og ikke mindst få en på opleveren med ture rundt på Sicilien.

Af samme grund ville vi heller ikke lave det vilde i weekenden, men helt sidde stille kunne vi nu heller ikke. Derfor tog vi lørdag en dejlig gåtur rundt i Palermo, og kom blandet andet forbi nogle af parkerne.

I en hektisk by som Palermo er parkerne et nødvendigt åndehul, og de bruges også i høj grad af de lokale. Der er dog ikke så mange af dem desværre. Som resten af Palermo er parkerne præget af en vis rustik charme. Altså vedligeholdelsen holdes på et minimum, og man skal ikke forvente den vilde pussenussethed.

IMG_3925.2 IMG_3931.2 IMG_3932.2 IMG_3934.2#1-4 Den forholdsvis lille Villa Garibaldi, hvor der på fortovene omkring findes et antikmarked. Især (italiensk) litteratur af forskellig art er der meget af, men der er også gamle dåser, klinker, nyt trælegetøj samt alverdens dimsedutter.

IMG_3939.2

IMG_3943.2 IMG_3946.2#6-8 Den noget større Villa Guilia ligger klemt inde mellem den botaniske have og promenaden langs vandet. I det ene hjørne nede mod vandet findes en café/bar, hvor man kan tage en tiltrængt cappucino, drink eller øl. De serverer også panini og har forskellige is. Vi var der først på eftermiddagen, og der sad altså et par grupper og nød snacks og drinks, mens ungerne cyklede rundt i parken.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Weekend i Palermos parker

 1. Malene siger:

  Jeg er meget misundelig over de bare arme. Det må være skønt med lidt varme grader 🙂

  • Anne siger:

   Du skulle bare vide ja!! Det er simpelthen så super, super lækkert. Den har været længe undervejs varmen hernede, men ser ud til den er ved at holde lidt ved! 🙂

 2. Anne siger:

  Sikke nogle dejlige billeder..! Ser ud til at være et rigtig lækkert sted..;) Og lækkert billede af dig og lille A..;)
  Kh Anne (alias Holger;)

 3. Maja Kirstine siger:

  Hvor er det bare dejligt at få lov til at kigge lidt med i jeres hverdag i sydens sol. Vil du ikke være sød, at sende lidt sol og varme denne vej?

 4. vibeke siger:

  Nøj hvor ser det bare skønt ud. Er meget misundelig på det dejlige klima.
  Kh V

 5. Og Libero-bien er selvfølgelig med 🙂 Aj, hvor jeg glæder mig til også at kunne gå uden for i bare arme. Får du ikke bare lyst til at købe et lille “vinterresidens” dernede? 🙂

 6. Annemette siger:

  Skönne billeder. Isaer det af dig og lille A, der ser ud til at stor hygge der pä baenken 🙂

Skriv et svar