Glimt #6

Denne omgang glimt kommer tydeligvis mest til at handle om, hvad der kommer indenbords hernede i Palermo.

iPhone8

Efter længere tids søgen er det endelig lykkedes mig at finde en mager youghurt uden sukker og med musli og kaffe er det en perfekt morgenmad. Parmesanost hernede købes helst i størrelse stor, det kan jo bruges på alt, og så har vi afprøvet en af de de mange, mange påskekager der fandtes i butikkerne op til påsken.

De mindre chokoladepåskeæg er også blevet afprøvet, og så har jeg spist frokost på vores tagterrasse med noget af det groveste brød jeg kan finde hernede (altså ikke det vilde udvalg). En aften ude til aperitivo bød på en chinotto, som er en lokal alkoholfri citrus-drik.

En af de helt store lokale lækkerier er brioches con gelato, som jeg allerede har fået et par gange og skrevet lidt om her og her. Påsken bød på gæster hjemmefra der havde medbragt et åhhh så lækkert påskeæg. Favoritten, fyldt med nougat og marcipan. Og sidst men ikke mindst den lækreste nøddeis med flødeskum og nutella som vi fik ved en tur til Mondello. Hvorfor har jeg ikke tænkt på at kombinere is og nutella noget tidligere?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Glimt #6

 1. Anja siger:

  Årh, jeg gik lige i madkoma dér! Må ha’ lækker mad og varme nu.
  KH A

  • Anne siger:

   Jeg sender al den “god-vejr” karma jeg kan til dk og Holland!!! Ellers kommer I jo bare herned 😉

 2. Anita siger:

  Ihh Anne, jeg bliver jo totalt lækkersulten af de lækkerier du viser frem. Dine madder og citrus drikken ser også vildt gode ud. Håber I nyder det og lille A stortrives 🙂

 3. Karina Bækkelund siger:

  Jeg er helt for billeder af ting man kan komme indenbords:-) Det ser bare lækkert ud det hele. Hvordan var påskekagen?

Skriv et svar