Bryllupsinspiration

Der kom en masse dejlige kommentarer til mit indlæg om bryllupsplaner. Mange linkede til hjemmesider, hvor de har fundet inspiration, så for overblikkets skyld vil jeg lige samle dem her nederst i indlægget, og så opdatere efterhånden.

Der er jo en vild og voldsom mængde bryllupsblogs og -hjemmesider derude, og endnu har jeg overhovedet ikke lagt mig fast på noget i forhold til vores eget bryllup. Det hele kører rundt i en kæmpe pærevælling oven i mit hoved. Måske vores bryllup bliver at finde under temaet: Stilforvirring!

dinnerplate-dahlias-wedding-bouquet-04

Billedet er lånt fra ruffledblog.com

Links:

Martha Stewart Wedding
Rock n Roll Bride
Pretty Chic Blog
Conversation Pieces
Weddingnesday
Green Wedding Shoes
Style Me Pretty
Wedding Chicks
Wedding Gawker
Polka dot bride
Meet me at mikes

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Bryllupsinspiration

 1. Maria siger:

  NO WORRIES! Det hedder nemlig ikke stilforvirring – det hedder personlig stil og udtryk 🙂

 2. Line siger:

  Prøv også meet me at mikes og søg på wedding.

 3. Rikke siger:

  Hvad med bloggen Too much Tulle? Rigtig god dansk blog.
  Og hvis du vil snuse lidt til bryllupsplanlægning in real life, så besøg gerne min blog…jeg har bryllup om 3 uger 🙂

Skriv et svar