Her midt i pakningen af alle de manger sager der skal med til Palermo vil jeg lige dele opskriften på en milkshake vi lavede i weekenden. Med peanut og chokolade smag.
De var super, super gode og blev ikke alt for overvældende i peanut-smagen, som ellers kan være ret dominerende og på grænsen til det kvalmende ifølge mig. Men det blev de altså ikke her!
Til godt 2 glas brugte jeg: 2 spsk peanut butter med crunchy choco (det er urtekram som har sådan en,), 1 glas rismælk, 1/4 l vanilleis, 2 spsk nesquick
Det hele blendes sammen ved en ikke alt for høj hastighed. Det er jo nemt at kontrollere tykkelsen på milkshaken ved mængden af rismælken.
God aften
Anne

Det har taget mig mange år ar forstå hypen omkring peanutbutter og chokolade, så det skal noget til for at overbevise mig at det ville smage godt – men det kan være det skal prøves.
Hehe, men har heller aldrig været så meget til de. Var virkelig positivt overrasket over denne her!! 🙂
Mums den lyder god!
Så lækker altså 🙂
Oooh I would love one of these right now!!!
Can only be recommended!
Det er altså helt vildt, at I skal af sted så lang tid. GOD TUR GOD TUR GOD TUR! (og så glæder jeg mig noget så meget, til “mine” øreringe kommer – så lækkert at vinde din giveaway!)
Ihh tak skal du have 🙂
De puttes i postkassen imorgen, så håber de kommer i overmorgen.
KH
Den må prøves. Og hvor har du de fine sugerør fra?
Den kan altså anbefales! 🙂
De er købt i plint på købmagergade, men tiger har vist også nogle papsugerør lige pt.
KH
Årh, det lyder godt! Ææælsker milkshake 😛
Jamen kære Anja så må du også prøve denne variant 🙂
Ih hvor lækkert! Det skal prøves snart! 🙂 /Maria
Uhmmm det lyder godt. Jeg elsker både peanutbutter og chokolade…så det kan da kun være en vinder:-)
Tak for opskriften den vil jeg prøve 🙂
Pingback:Glimt #5 - Krittewitt-
Den ser rigtigt god ud. jeg vil prøve at bruge chokoladeproteinpulver istedetfor og noget fedtfattig vanilje is 🙂 mumsh kan ikke vente