Palermo guide: Wants or requests?

Det er jo oplagt at lave en lille guide til Palermo og måske lidt af resten af Sicilien mens jeg er hernede. Også som et hyggeligt lille projekt jeg kan beskæftige mig med. Jeg ved udemærket godt hvad jeg går efter i en fremmed by, men synes det kunne være spændende med lidt inspiration og gode idéer til hvad jeg ellers kan gå på opdagelse efter. Jeg er her trods alt i godt 3 måneder. Så derfor:

Hvad kunne I godt tænke jer lidt inspiration og tips til? Hvad går I efter når I er på ferie?

Altså ud over det oplagte som den gode vin og de bedste is!

IMG_3603.2

/Anne

krittewitt wp bloglovin button

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Palermo guide: Wants or requests?

 1. Jeg synes altid det er mest interessant med de lokale markeder eller festivaler.Ellers noget om historien og steder, hvor de lokale samles for at spise noget lækkert.

 2. Tine siger:

  Super god idé, Anne!

  Jeg vil rigtig gerne høre om nogle lokale hemmeligheder. Spisesteder, butikker, markeder osv. Så synes du skal banke på døren hos en ældre dame, og suge viden ud af hende. 😉

 3. Ida de L. F siger:

  Helt klart lokale markeder – hvilke dage og hvornår 😉
  Og måske fantastiske, små butikker som vi ikke finder så tit i dk – fx med lædervare eller træ-knapper eller hvad det nu ellers kan være 😉
  Håber i hygger dernede – super misundelig på det vejr I har 😉

 4. Sofie siger:

  Ja, en super god idé! Jeg synes det kunne være spændende med en lille “guide” til byens grønne, hyggelige områder/oaser/åndehuller/caféer.. – you name it, nu hvor du måske alligevel skal trille rundt med lille A i barnevognen 🙂 ..Og måske snapsnots af alle de lækre lokaliteter/madvarer som I prøver at smage dernede.. Stort kram til jer

 5. Mette siger:

  Jeg går 100 % efter bagsiden. Det autentiske. Den grafittibemalede baggård, den bortgemte lokale butik, den restaurant de lokale spiser på etc.

Skriv et svar