Jeg kan lige så godt begynde med noget af det vigtigste hernede for mig: IS. Jeg ææææælsker nemlig is, og kan slet ikke få nok.
I weekenden var vi i Sferracavallo, et gammel fiskerby små 30 minutters kørsel fra centrale Palermo. Stedet er mest kendt for sine fiskerestauranter men også La Delizia, et gelateria, der ligger i Via Dammuso 57.
Isen laves på stedet og den brioche man kan få sin is i laves på et lille bageri i nærheden. En brioche er for os danskere et brød. Men det må man altså ikke kalde det for de lokale. Det er ikke brød, men en brioche! Altså det er brød, men noget meget sødt af slagsen. Når det er en ordentlig brioche, så er det faktisk rigtig lækkert, selvom det virker lidt spøjst med “brød” til sin is. Så vov dig gerne ud i en brioches con gelato, og især hvis det ser ud til at være gode brioches, der ikke er fabriksfremstillede!
Isen var altså også super god. Vi var der med nogle lokale, som mente, at det er den bedste is i Palermo. Og jeg vender gerne tilbage!!
/Anne
Mmmm der er altsä ikke noget der stikker italiensk is 🙂
Nej, lige præcis!!! Elsker det simpelthen og har også arbejdet med det engang 😉
Eeej jeg vil også have is – og varme….! Snyd. Men det ser virkelig lækkert ud.
Jeg sender al den varme jeg kan hjem!!! Så I også kan komme ud og spise is 🙂
Mmmmmm
Hos os er en brioche en crossaint..
Hehe, ja, det har jeg godt læst faktisk. Oppe nordpå er det en croissant og her er det noget for sig selv. Men de smager jo altså meget godt faktisk 🙂
Ih altså, får jo helt lyst til is – og klokken er ikke engang ni… Det ser vildt hyggeligt ud med de charmerende både og landskabet i baggrunden 🙂 Smukt!!
Mega mums, hvor ser det lækkert ud. Hvor heldig er du lige at der venter 3 mdr med disse lækkerier..:-)
Kh V