Is: La Delizia

Jeg kan lige så godt begynde med noget af det vigtigste hernede for mig: IS. Jeg ææææælsker nemlig is, og kan slet ikke få nok.

I weekenden var vi i Sferracavallo, et gammel fiskerby små 30 minutters kørsel fra centrale Palermo. Stedet er mest kendt for sine fiskerestauranter men også La Delizia, et gelateria, der ligger i Via Dammuso 57.

IMG_3622IMG_3619

IMG_3627Isen laves på stedet og den brioche man kan få sin is i laves på et lille bageri i nærheden. En brioche er for os danskere et brød. Men det må man altså ikke kalde det for de lokale. Det er ikke brød, men en brioche! Altså det er brød, men noget meget sødt af slagsen. Når det er en ordentlig brioche, så er det faktisk rigtig lækkert, selvom det virker lidt spøjst med “brød” til sin is. Så vov dig gerne ud i en brioches con gelato, og især hvis det ser ud til at være gode brioches, der ikke er fabriksfremstillede!

Isen var altså også super god. Vi var der med nogle lokale, som mente, at det er den bedste is i Palermo. Og jeg vender gerne tilbage!!

/Anne

 

krittewitt wp bloglovin button kvadrat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Is: La Delizia

 1. Annemette siger:

  Mmmm der er altsä ikke noget der stikker italiensk is 🙂

 2. Ida siger:

  Eeej jeg vil også have is – og varme….! Snyd. Men det ser virkelig lækkert ud.

 3. Tilde siger:

  Mmmmmm
  Hos os er en brioche en crossaint..

  • Anne siger:

   Hehe, ja, det har jeg godt læst faktisk. Oppe nordpå er det en croissant og her er det noget for sig selv. Men de smager jo altså meget godt faktisk 🙂

 4. Anita siger:

  Ih altså, får jo helt lyst til is – og klokken er ikke engang ni… Det ser vildt hyggeligt ud med de charmerende både og landskabet i baggrunden 🙂 Smukt!!

 5. vibeke siger:

  Mega mums, hvor ser det lækkert ud. Hvor heldig er du lige at der venter 3 mdr med disse lækkerier..:-)
  Kh V

Skriv et svar