Glimt #4

Tak for de søde ord om glimt-indlæggene. Dejligt at høre at I er nogle, som synes de er hyggelige! Det er også rigtig hyggeligt at lave indlæggene og få overblik over hverdagen herhjemme.

Her er en lille samling af de sidste billeder inden vi tog til Palermo.

For efterhånden nogle uger siden holdt vi lille A’s navngivningsfest. En større samling af gode venner og familie var med til at fejre vores lille gut. Det var en helt fantastisk dag! Jeg er ellers normalt meget konservativ med min grød, men har eksperimenteret lidt med trekornsgrød til morgenmad. Sammen med min faste følgesvend var jeg i februar til syning og fik lavet nogle rigtig fine sager.
Samtidig begyndte tiden hvor pusletasken nu er suppleret med lille A’s taske fyldt med legesager og et lille tæppe. Sikke et slæbearbejde med en lille en. Billedet i midten er rester fra navngivningsfesten – en monster træstamme! Søde Tine var så fantastisk at sende en lille pakke til Anton med det fineste sengetøj og søde zoo-billeder, som jeg glæder mig til at få op på væggen.
Vi har spist sushi, og jeg har flashet en pimpet barnevogn takket være kæder fra Milles hånd. Inden vi tog afsted nåede jeg en aften alene ude sammen med en dejlig veninde.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Glimt #4

  1. Dejlige billeder og tillykke til Anton med det fine navn! 🙂

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  2. Susi siger:

    Such lovely photos! And gorgeous looking cake 🙂 xo

Skriv et svar