Flyttedag

Så skete det også herinde. Bloggen er flyttet.

I stedet for den gamle blogspot har jeg valgt at flytte over til eget domæne. Egentlig har jeg haft domænet længe, men har ikke rigtig haft mod på at lave hjemmeside osv. Men især Christina inspirerede mig, da hun selv havde lavet sin side, og lovede, at det kunne gøres uden de store www-kendskaber.

Så efter en del timer (og many more to come) og megen nørklen har jeg nu flyttet til krittewitt.dk. Ikke alt er helt på plads endnu, for det tager virkelig, virkelig lang tid at gennemgå over 700 indlæg! Men jeg kan ikke vente, og håber, at I kan leve med de små skønhedsfejl lidt, og så vil jeg rette videre, mens lillemanden sover. Samtidig vil jeg da opfordre til lige at råbe vagt i gevær til mig, hvis man opdager noget grelt!!

Ellers håber jeg at det nye kan du! Og meld jer endelig til som faste læsere på denne blog via bloglovin i stedet for på den gamle.

krittewitt wp header grøn

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

24 Kommentarer til Flyttedag

 1. helena siger:

  Jeg følger dig allerede, og håber også du vil følge mig derover:-) Forresten mega fedt design, det er virkelig blevet flot.
  Mvh helena

 2. Sofie siger:

  Tillykke med det! 🙂 hvor er her blevet fint!

 3. Sine Strange siger:

  Her ser fint ud Anne : )
  Jeg følger med på flyttedagen.

 4. Katrine siger:

  Hvor er du sej at kaste dig ud i det. Jeg synes at det hele ser godt ud og jeg vil glæde mig til at følge med herover 🙂

 5. Lisbeth siger:

  Lækkert! Tillykke med de nye rammer!

 6. Anne-Mette siger:

  Ih hvor ser det godt ud. Jeg har i et snuptag rettet din adresse på bloglovin. Jeg må indrømme, at det er let. Det ser super flot ud – interessant, at du selv har lavet det… Mon jeg også kunne finde ud af det?! Jeg har nemlig også domænet, men har ikke gjort mere ved det.

  Knus Anne-Mette

  • Anne siger:

   Super Anne-Mette 🙂
   Tak skal du have. Og det kan du sikkert. Det kræver lidt stædighed og meget tid. Men google er jo din ven i sådan en situation 😉

 7. Kommer man ikke “automatisk” med, når man følger med via Bloglovin’, Anne? Nå, men jeg er her, og det bliver jeg ved med 🙂 Sejt at du “turde” hoppe over på eget domæne.

  • Anne siger:

   Altså er faktisk i tvivl om bloglovin. Har opdateret de feeds jeg kan osv. Må lige tjekke op næste gang, men ellers kan du bare tilmelde dig krittewitt.dk derinde 🙂
   Og jo tak, det er dejligt at høre.

 8. Anita siger:

  Tillykke med flytningen – det ser rigtig fint ud! Er allerede flyttet med til bloglovin’ – god weekend 🙂

 9. Christina siger:

  Hvor fedt Anne. Hvor er du hurtig!!
  Og flot ser det ud.. Så kan vi måske dele gode plugins:)
  Tillykke!

  • Anne siger:

   Tak skal du have Christina. Også godt tilfreds so far. Men der er mange indlæg som skal gennemgås endnu. Nåede vist kun til i sommers 😉
   Og ja, endelig! Har en liste jeg kan sende til dig snart

 10. Malene siger:

  Du er sej, Anne 🙂

 11. Dyveke siger:

  Tillykke med domænet! Det er altså en rar ting at have 🙂
  Og jeg synes, at det er godt gået uden større kendskab til HTML, CSS og PHP 😉

  • Anne siger:

   Tak Dyveke, og ja det synes jeg egentlig også. En lidt anden følelse. Jeg kender slet ikke noget til koder osv, og PHP ved jeg faktisk slet ikke hvad er?? 😉

 12. Tine siger:

  Jubii Anne, hvor ser det fint ud! Seje dig!

  Kram

  • Anne siger:

   Tak søde Tine. Og spændende om du også skifter design på et tidspunkt? Du må i det mindste kunne lave en masse lækker grafik til den? Det er der jeg virkelig intet kan, så det bliver så enkle headers og sådan 🙂

Skriv et svar