Bloglovin

Det spreder sig som en løbeild, altså det med at Google Reader lukker. Det betyder jo også, at hvis du bruge Google Reader til at læse dine blogs, så bliver du altså nødt til at finde en anden løsning.

Personligt bruger jeg gerne Bloglovin. Her findes der en reader på samme måde som i google, og man kan bede om at få en mail med opdateringer fx en gang dagligt. Samtidig fungerer Bloglovin rigtig godt på en mobilapp til fx iphone eller ipad. Det kan både bruges hvis du ikke selv har en blog, og hvis du har en, kan du tilmelde den (vha. claim blog). Selvfølgelig skal man lige lære det at kende som så meget andet, men det er egentlig ganske enkelt. Du er selvfølgelig meget velkommen til at spørge, hvis der er noget.

Som noget nyt kan du hente alle dine blogs fra google reader ved hjælp af nogle enkelte klik, så bliver det altså ikke meget nemmere.

I al beskedenhed kan du selvfølgelig også finde min blog derinde lige HER.

krittewitt wp bloglovin button

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Bloglovin

 1. Jeg er virkelig ikke inde i alt det.. Måske kan du hjælpe mig med, at forklare det?

  Betyder det, at man ikke kan melde sig som fast læser via Google friend connect? og hvis ja, hvad skal man så gøre for, at de fast ligger i ens blogroll?

 2. Anne siger:

  Vil gerne prøve.
  Du kan jo stadig tilmelde dig, så længe at den er der, men så vidt jeg har forstået til google friend connect også blive udfaset og så kan man jo ikke længere følge blogs. Så må man finde en ny reader. Og her er bloglovin altså ret nem 🙂
  Når du så siger blogroll er det så en blogroll på din egen blog der er offentlig tilgængelig som den jeg har i højre sidebar? Der kan du jo umiddelbart bare tilføje blogs som det passer dig uafhængigt af de andre ting.
  Er jeg nogenlunde forståelig??

Skriv et svar