.

Der har været ret stille her på bloggen siden vi kom til Palermo. Det er der en ganske enkel grund til – der er nemlig ikke sket noget særligt! Siden sidste weekend har det regnet og regnet og nogle dage tordnet, så har været nødt til at blive indenfor med lillemanden da vi kun rigtig kan komme rundt med ham i bæresele. Og det er bare ikke så praktisk i regnvejr. Vi har lige været ude på nogle korte indkøbsture, men det har været det!

Så dagene er gået herhjemme i lejligheden alene med lille A, mens kærestemanden har været på arbejde. Så har der været familietid om aftenen inkluderende lokale “specialiteter” som kage formet som en påskehare.

IMG_3515

Vejret skulle dog gerne have vendt nu, så forhåbentlig kommer der nogle flere oplevelser, der kan deles her.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

11 Kommentarer til .

 1. Susi siger:

  Anne, you don´t always have to come up with a “special” blog entry to entertain your readers, you know 🙂 I think you are already a very special person and it is just as lovely to read a plain family time blog entry with a cute bunny cake as it is to read about something fancy 🙂 Big hugs! xo

 2. Anne siger:

  Ihh jeg krydser fingre for, at I snart får forår med sol, så I kan komme ud at kigge jer omkring i Palermo:)

 3. Det er vel også rart at få lov til at falde lidt til inden den store tur rundt i det nye lokalområde??

  Det er da kært med sådan en kaninkage ;0)

  • Anne siger:

   Jo, men 5 dage spærret inde er vist lide mere end jeg synes er godt 😉
   Hehe, ja den kaninkage er ret sød, de er helt vilde med påskesager hernede, så måske der bliver flashet lidt mere!

 4. Annchen siger:

  Lyder også ret hyggeligt med indefamilietid – selvom jeg kan forestille mig det kribler i fingrene for at komme ud og se og opleve..;) God weekend..

 5. Katrine siger:

  Regn må være bedre end den sne som det danske vejr byder os. De baby fødder er nuttet 🙂 Jeg håber på bedre vejr både for jer og os andre ..

  • Anne siger:

   Ja, selvfølgelig er det egentlig det. Men derhjemme kan jeg godt gå tur i sneen med vognen, her kan jeg ikke komme ud med bæreselen, så det er sgu ldit træls 🙂
   Krydser også fingre for bedre vejr i DK!!!

 6. Pingback:Glimt #6 Krittewitt

Skriv et svar