Ankommet

Efter en lang rejsedag med mellemlanding i Rom ankom vi i aftes til vores lille ny hjem. Heldigvis var sejren til at modtage os her. Desværre blev tre af vores kufferter vist glemt i Rom så det håber vi meget ankommer i dag. Indtil da er vi glade for rejseforsikringen!!

Idag står den på lidt udforskning og så en mission: At finde vådservietter og bleer uden lotion og parfume. Selvom det da giver en meget velduftende babynumse.

IMG_0817

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

16 Kommentarer til Ankommet

 1. Ej hvor er det spændende:-) Jeg har vist lige misset hvorfor I er afsted?

  • Anne siger:

   Hej Cecilie, set mit indlæg om hvorfor?? Min kæreste skal forske hernede i forbindelse med sin ph.d. og så er vi da lige taget med. Er du mon på ig? Der opdaterer jeg mere jævnligt med billederne, som så bliver brugt til glimt herinde 🙂

  • Så er jeg med;-) Sikke en fantastisk mulighed for at komme lidt væk! Bare det var mig. Er ikke så meget på instagram, fik et anfald af sociale-medier-træthed her i efteråret 😉 Tror dog jeg er kommet ud på den anden side igen, så måske skulle jeg ligge indenfor på IG lidt oftere!

 2. Camilla siger:

  Øv me de kufferter… Håber de snarest dukker op! Ja jeg ved ikke hvad det er for noget med alt det duftstof i bleer, vaskeklude og sågar toiletpapir som sydeuropa har gang i? Kan godt huske det fra Frankrig (og der var før baby) det var det nærmest umuligt at finde toiletpapir der var andet end lyserødt og parfumeret med rosenduft!
  Håber i får nogle rigtig dejlige måneder
  Kh Camilla

  • Anne siger:

   De er endelig kommet. SÅ lækkert. Men også lidt okay med shopping 😉
   Ja, altså har lidt opgivet på vådservietter, så satser på vi kan få gæster til at tage med herned. Jeg kan selv slet heller ikke udstå det nemlig!!

 3. Lækkert – jeg glæder mig til sicilianske madopdateringer og flotte billeder!

 4. Mette siger:

  Øv! Håber du finder noget uden parfume! Synes altid det er svært at navigere i dagligvareforretninger i udlandet! Ha’ det fantastisk dernede 🙂

  • Anne siger:

   Ja, altså har lidt svært ved at overskue hylderne endnu. Håber det kommer efterhånden!! På så lang tid lærer man vel efterhånden et og andet. 🙂

 5. mette siger:

  Spændende – glæder mig til at høre mere 🙂

 6. Tilde siger:

  Hej og velkommen til Italia 🙂
  Du kan prøve bleer af mærket Chicco, dem kan man tit få på apoteket. Ellers er vi glade for Carrefours bleer men det ved jeg ikke om der er på Sicilien, vi bor helt oppe i hjørnet ved Frankrig og Schweitz. Vi har også prøvet nogen Trudy bleer, de var ok. Og uden parfume. Vådservietter er straks værre. Jeg har opgivet at finde nogen helt uden duft og bruger et apotek mærke der hedder Mustela, de er meget nænsomme og har ikke en særlig stårk duft.
  Jeg håber I finder noget og blir glade for at være her!!

  • Anne siger:

   Tak tilde. Har set nogle af dem fra chicco, tak for tippet! Der er Carrefour hernede, men ved ikke hvor det nærmeste er. Vi har fundet et økosupermarked (NaturaSi) som også havde godt udvalg i mel og den slags så jeg kan bage lidt grovere brød. Men deres vådservietter var der stadig olier i som duft. Det er altså lidt mærkeligt at hans numse sådan dufter og jeg får selv ondt i hovedet af for meget parfume. Og olierne er jo altså stadig allergene. Så vil nok lige kigge efter de Mustela (tak for tippet).
   OG så kan det godt være jeg beder familie tage lidt med når de kommer 🙂

  • Tilde siger:

   Hehe ja det er også noget jeg beder om at få med herned – før lakridser!! Jeg får også ondt i hovedet af det og har prøvet en laaang række, også køkkenrulle og bind osv, så klamt! Men som sagt synes jeg Mustela er okay.
   Uh mand hvor er det spændende I er der, jeg håber I får det rigtig godt! Hvis der lige pludselig er noget du ikke kan finde/ikke ved hvad hedder/ et eller andet hvor du ska bruge en dansker så skriv bare. tildekresta@gmail.com

  • Tilde siger:

   Ps fedt med Naturasi!!

 7. Pingback:Glimt #5 Krittewitt

Skriv et svar