Glimt #1

Meget af der der foregår herhjemme i hverdagen virker lidt for småt og ubetydeligt til at blogge om. Det betyder ikke, at der intet sker. En masse små ting fylder nemlig herhjemme og udgør hverdagen.

iPhone

Herhjemme har dagene således budt på udsalgsshopping til især lille A. Lækre sager er kommet hjem i fremtidige størrelser. En del snacks af både den sunde og usunde slags. Den spæde ungdoms yndlingsserie er genset, interiøret herhjemme er blevet opdateret med opbevaringskasser til lækkerbuksens legesager. Jeg har nydt nye yndlingssmykker som jeg fik i julegave. Der er blevet gået mange, mange kolde gåture og så har jeg nydt dejlige veninders selskab og kokkereren.

/Anne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Glimt #1

 1. Ser og lyder sgu hyggeligt – jeg bilder mig ind, at der bag det ligger en masse barselsfrustration, men det er langsomt ved at gå op for mig, at det vist mere er undtagelsen end reglen, at man skal være SÅ frustreret som jeg var, mens jeg var på barsel 🙂

 2. Hej Anne
  Det ser hyggeligt ud 🙂 Hvor er de fine trækasser fra? De kunne nemlig også godt bruges til mindstemandens legetøj her i hjemmet.

 3. Ej hvor er jeg glad for at se at det ikke kun er mig der Buffy som yndlingsserie ! Min kæreste kan slet ikke forstå at jeg gad at spilde tid på den da jeg for nylig genopdagede den på netflix 🙂

 4. Camilla siger:

  Jamen sådan er det nok for de fleste der for første gang oplever sådan en omvæltning af det liv man før har kendt! Fokus bliver ligesom noget helt andet!
  Ved sidste barsel genså jeg hele sex and the city….

  Man bliver bare serioman og sofaen bliver røvformet sådan er det!

 5. Karina siger:

  Sikke nogle hyggelige og dejlige billeder Anne:-) Og sikke da en vidunderlig bluse med tigre på

Skriv et svar