Syet slyngevugge

Jeg har læst meget godt om slyngevugger eller hængevugger om man vil, og havde derfor besluttet mig for, at jeg ville sy en inden lille A kom til verden. Da han jo kom til verden lidt inden tid og jeg havde ventet at skulle gå laaaangt over nåede jeg det ikke.

IMG_0079

Det gjorde nu ikke så meget, for sådan en er faktisk super, super hurtig at sy. Indrømmet, finishen er ikke über lækker, men den er pæn nok til mig og den fungerer som den skal. Lille A får taget nogle gode, lange lure i løbet af dagen, og det er dejlig nemt at sætte lidt gang i vuggen hvis han er ved at vågne, så luren bliver lidt længere. En win-win situation for os begge er jeg ret så sikker på.
Han må dog også godt kunne sove uden det gynger, så om natten er det liften (indtil den snart bliver for lille) han sover i.

Jeg har syet den i ubleget stout og fundet tilbehør og vejledning lige her.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

21 Kommentarer til Syet slyngevugge

 1. Tine siger:

  Hvor fint, Anne!

  Tænkte på at sy en til Fleur, men nåede aldrig så langt. Tror dog bestemt nr. 2 baby skal have sådan en. 🙂

  Synes i øvrigt det er fint, du har syet den i ubleget stout. Har du skrællet en hoppegynge for fjederen?

  Kram

  • Anne siger:

   Kan også godt lide det ublegede look 🙂 købte en pakke fra mamaslife med fjeder, loftskrog, afstandsstykke og karmbeslag. Har ikke lige en handyman 😉 ikke super billigt men nemt da tiden ikke lige var der.

 2. Maria siger:

  Smart! Hvis jeg nogensinde skal ha’ en baby igen, så vil jeg forsøge mig med sådan én. Mine børn har nemlig altid sovet vildt dårligt om dagen det første år, så mon ikke det ville blive det samme, hvis vi fik en mere? 🙂 Kh Maria

 3. Kirsten siger:

  Hej Anne! Jeg har haft slyngevugge til begge mine børn, og det er mit number one råd til alle! Mine sov også i den om natten uden den gyngede! OG de kom over i en almindelig tremmeseng uden nogle problemer, da de voksede ud af slyngen! Så god beslutning 🙂 Du bliver så glad for den! KH K

  • Anne siger:

   Uh kan være det ikke altid er et problem så 🙂 men han er nemmere at få ud af liften om natten når han skal ammes og sover faktisk rigtig godt der. Så den har vi jo med overalt nu her

 4. Mille siger:

  Ihh den er blevet fin Anne! Den er guld værd og sikke mange timers ekstra søvn vi fik dengang hvor yngste bølle vågnede kl. 4!!!! fordi hun tog et par timer eller 4 mere i slyngevuggen!
  Ser Jeres lejlighed stadig sådan der ud? I må da have flyttet godt rundt?

  • Anne siger:

   Lejlighed har været total kaos!! Der står virkelig meget i det hak der. Men nu vist færdigt så rykker snart på plads. Overvejer også om han skal over i den om morgenen for at sove lidt længere 😉 luksusmor

 5. Sara Dalhoff siger:

  Hvor er du god, Anne!
  Kunne være jeg skulle prøve sådan én…?
  – men nu skal jeg lige have syet en ringslynge først. 😉

 6. Louise siger:

  Ja – den har også første prioritet hos os, når nu vi kommer hjem med Laurine. Tror at trygheden og hulefornemmelsen er helt super, og da hun allerede er vild med at ligge i vikle, så kan det vist ikke være andet end én succes.
  Skønt at Lille A er så godt til at sove – det er jo kun et plus.

 7. RUMLIGHED siger:

  Den er så fin Anne!

  Kan rigtig godt lide ubleget look;)

 8. Line siger:

  Fedt billede!

 9. Den er fin. Sådan en vil jeg også sove til mit næste barn. Den første var nemlig ikke god til at sove om dagen!
  Har du en madras i, eller hvad ligger han på?

 10. Kabakü siger:

  Virkelig fin vugge. Hvor har du købt stoffet??

 11. Mai-Britt siger:

  Hej Anne

  Det er længe siden, at du skrev dette indlæg, men jeg gemte det, så jeg let kunne finde tilbage til det.

  Jeg venter mit første barn, og en slyngevugge står højt på ønskelisten. Overvejer at give mig i kast med at sy en. Kan du sige noget om, hvor meget den endte med at koste dig med stof, pakke med krog osv.?

  Købte du også en afstivningsmadras eller noget til at ligge i bunden af den ud over madrassen fra liften?

  Kh Mai-Britt

  • Anne siger:

   Hej Mai-Britt,

   Håber du får mit svar nu. Altså jeg købte stof for måske 100 kr eller sådan. Det var egentlig bare noget billigt ubleget lærred jeg købte og så noget anoraksnor. Så det dyreste var klar pakken fra mamaslife. Så ærlig talt kan du måske også være heldig at finde en brugt billigt?
   Jeg endte bare med at bruge en madras fra liften i bunden. Ikke noget afstivning eller andet.

   Håber du finder ud af det og spørg endelig mere hvis det er.

   Kh Ane

Skriv et svar