På visit

I fredags var lille A på et meget vigtigt og længe ventet besøg. Nemlig hos den dejlige Line. Her fik vi over en kop kaffe og en træstamme (så meget yndlingskage pt) vendt verdenssituationen og ikke mindst snakket syning. Line er nemlig igang med en masse initiativer nede på syskolen, og der laves både nye mønstre, sælges stoffer (tøhø) og rykkes om. Alt sammen ret så spændende synes jeg.

Jeg har meldt mig til dagsholdet i februar, og glæder mig helt vildt, da Line har lovet at der vil være nogle lækre drengesager at sy! Ikke dårligt, og tror der skal laves lidt sommertøj til vores lille families forestående eventyr.

DSC00081

Hvad ville du have lyst til at sy til sådan en lille gut?
Og så er der altså flere pladser på dagsholdet, hvor man må have baby med, er der ikke flere der skal med? Kom glad.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til På visit

 1. Line siger:

  Hvis nu at jeg ikke boede i jylland, så ville det være det første jeg meldte mig til, for at blive bedre til at sy. Meeen der er liiige langt nok på cykel synes jeg 😉

 2. Camilla siger:

  Øv øv nan bor i den anden ende af landet, kan godt forestille ig at man bliver afhængig af det stofkick nede hos Line!

 3. Marina siger:

  Synes tit jeg siger “hvis bare jeg boede i København”, når jeg turer rundt i blogland 🙂
  Ville elske at lære at sy skønne små drengebukser og jakker.

 4. Tine siger:

  Havde jeg boet i Kbh., ville jeg SÅ gerne med dig. Og så er jeg DØD spændt på, at høre om det nye spændende der skal ske. 😉

 5. Maiken siger:

  Det lyder som et skønt visit. 🙂

Skriv et svar