mood food

Pantone universe by ROOM Copenhagen har lavet en ny serie af små skåle og fade, som jeg har sagt ja tak, til at teste. Her på matriklen modtog vi et sæt i farven canal blue, der passer rigtig fint til nogle af de pastelfarver, vi i forvejen har i køkkenet. I bedste Anne-stil har jeg brugt det primært til: snacks og kager!! Ja, så kender man mig vist igen.

IMG_2486

Det er i melamin, hvilket jeg synes er lidt smart når man nu har en lille størrelse, der på et tidspunkt bliver større og vil begynde at gribe efter alt på bordet. Her går det ikke så nemt i stykker, samtidig med at det dog er pænt og ikke for plastic-agtigt!
Først vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle bruge de små størrelser til, for vi bruger ikke så meget salsa og andet dyppelse herhjemme, men de er jo perfekte til liiiige at have en smule sødt i. Både lidt eftermiddagssnack til mig selv og lidt andet og sødere, når vi har gæster. De større flade størrelser er især blevet brugt som spisebrikker til mine frokostmadder (tænk at selv en makrelsalat-mad kan blive pæn at kigge på).

Hvis du vil se mere til sættet, hvor det er blevet fantastisk smukt præsenteret og i andre farver, så kig ind hos Marian eller Camilla. De to damer kan noget!!!

/Anne

Sættet har jeg fået som gave men ord, mening og billeder er mine egne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til mood food

 1. stort smil og tak for sødt link !
  og jeg syntes du har gjort det super fint. Sidder u og kan kun tænke på at gå ud og fylde mine små skåle med lækkerier, smil

 2. Man går aldrig galt i byen med små fade og skåle – de kalder jo på snack og lækkerier 🙂

 3. Tine siger:

  Sikke en masse fine indlæg jeg er gået glip af søde Anne. Hvor bliver A bare stor! Og han er da for kær. 🙂

  Kram til dig

 4. TAK for linket, Anne. Jeg synes godt nok det er en smadderfin farve du har testet! Er helt vild med den nuance også. Flagesalt er også perfekt i de små skåle og ellers er jeg enig i, at de er fantastiske til KAGE eller SNACKS 😉

  Kram til dig!

Skriv et svar