A remake: Pandebånd i patentstrik

Tidligere har jeg vist et pandebånd i patentstrik frem. Dejligt til efteråret, men da frosten rigtig kom var det altså ikke varmt nok. Muligvis en smule for smalt eller for småt til mig, men jeg frøs altså ørerne i frosten.

Derfor besluttede jeg mig for at lave et bredere og tykke pandebånd, men efter samme princip. Det er dejligt lunt og elsker at jeg nu kan holde ørerne varme. Især nu hvor det er blevet koldt, koldt igen.

DSC00066

Garnet er Andes fra Drops. Jeg slog 16 masker op på pind 8.

Hvis du vil se en anden version af pandebåndet, har Tine også lavet er lækkert et og med en noget yndigere model indeni!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til A remake: Pandebånd i patentstrik

 1. Du er da en yndig model 😀

 2. Hvor er du fin med dit lækre pandebånd!!

 3. Tine siger:

  Hvor er du sød Anne, og jeg synes altså også denne model er yndig. 🙂

  Kram til dig

 4. Line siger:

  fine anne:-) Tak for sidst!

 5. Lillemus siger:

  Sikke et fint pandebånd. Måske jeg skulle begive mig ud et lignende projekt inden længe? Det lader jo ikke til at vinteren er slut :/

 6. Åh hvor er det yndigt og klæder dig så smukt! Smukke grå nuancer, dejligt når nu vinteren har gjort it indtog igen 🙂 ha en dejlig uge 🙂

Skriv et svar