Dagene

Lige for tiden går det ufatteligt hurtigt og samtidig ret langsomt! Men når jeg ser på kalenderlyset er det jo skræmmende kort!! Liiiige om lidt er det juleaften. Og ihh hvor jeg glæder mig. Har hygget mig med at lave ønskelister til både mig selv og lille A, og ved ikke hvilke gaver jeg egentlig er mest spændt på.

Heldigvis er vores egne julegaver købt, der er ingen stress, og jeg glæder mig til en masse tid sammen med familien!

DSC05060

DSC05059

Lille A har fået en masse fantastiske gaver, som jeg glæder mig til at vise frem, og så har jeg haft held i give-aways igen og vundet nogle dejlige, dejlige ting 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

12 Kommentarer til Dagene

 1. Mille siger:

  Årh råhygge!! Skønt at være færdig med alle pakkerne. Vi giver ikke voksengaver i år- det er blevet børnenes jul hos os og selvom der er mange ting jeg kunne ønske mig, har juledagene virkelig været skønne uden stress med ting jeg liige skulle nå at købe :)Håber I får en dejlig juleaften søde Anne! kh mille

  • Anne siger:

   Årh tror alligevel jeg ville have svært ved helt at undvære gaver selv! Men kan godt forstå det stresser noget mindre. De små er bare nemmere at købe gaver til.
   Og rigtig meget i lige måde kære Mille 🙂

   KH

 2. Spændende! Elsker at se på gaver til de små…

 3. Skønt at se hvor I julehygger! Puha ja tiden får bare så stærkt! Jamen så julestresser jeg lidt for dig så;-) mangler både småkager og konfekt – Rigtig glædelig jul og håber I får nydt hinanden, det må være skønt at skulle holde 1. jul med jeres lille A:-)

  • Anne siger:

   Ja, vi forsøger da at hygge lidt 🙂
   Håber du har fået styr på stressen igen, og har fået lavet nogle lækre sager.
   Rigtig glædelig jul til dig også!!

 4. monaelisabeth siger:

  Hvor er det hyggeligt. Lilla A’s første jul :o)

 5. Ser drønhyggeligt ud 🙂 God jul!

 6. Tine siger:

  Skønne billeder Anne. Han er bare så sød, din lille mus.

Skriv et svar