Vundne give-aways

Jeg har været så heldig at vinde hele to give-aways på det sidste.

Den ene var hos Dyveke som har bloggen l’Ornithorynque. Dyveke laver nogle dejlige illustrationer, og jeg vandt en af dem og en chanel neglelak.
I første omgang var post danmark ikke så søde ved brevet, så den første illustration overlevede ikke, men så lavede Dyveke fluks en ny til mg, og så endda i en kraftigere papirkvalitet. Helt fantastisk sødt, og jeg glæder mig rigtig meget til at få den op på væggen (tingene går bare ikke så hurtigt herhjemme for tiden). Mange tak, Dyveke. Jeg glæder mig sådan til at kunne bruge den lækre neglelak (bonus er at både lyserød og chanel er neglelakfavoritter herhjemme)

IMG_2099

Hos Maja med bloggen Super-skurk (pssttt, Maja er også med i Smuksak i Aarhus) vandt jeg/lille A to sutter fra natursutten. Han er stadig inde i en forsigtigt vurderende fase med hensyn til sutter,

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Vundne give-aways

  1. Katrine siger:

    Du og lille A er da heldige. Jeg kan godt lide illustrationen, den er fin og fantasifuld.

  2. Dyveke (Lornithorynque) siger:

    Jeg er glad for at 2. version nåede sikkert frem! Og så lyder det som om, at neglelakken dårligt kunne have været valgt bedre – det er jo fantastisk 🙂

Skriv et svar