Lækre tryk

Endnu kan jeg desværre ikke vise de fine, fine tryk jeg købte af Camilla Maria frem på deres endelige plads. Der skal lige købes de helt rigtige rammer og så er der noget svamp i soveværelset, der lige skal overstås først. Men, kan ikke vente helt med at vise dem frem, for synes simpelthen de er så fine.Smagen herhjemme er vi, som jeg vist tidligere har nævnt, ikke altid helt enige om. Når der kommer til baby’er går min kæreste all in på puttekært. Det betyder små bamser og dyrebørn, og jo flere desto bedre. Jeg er måske mere til det lidt grafiske og enkle look. Men i MyminMy’s tryk har vi da fundet det perfekte kompromis, synes i ikke? De laves også i de fedeste neon-farver, men vi valgte nogle lidt mere afdæmpede til lille A. Glæder mig sådan til at få dem op.

IMG_2118

Camilla Maria var så sød at sende en giraf-vest med. Virkelig sej. Den er faldet i rigtig god jord, mange, mange tak 🙂
/Anne

PS. Ja, lyskvaliteten er heller ikke god her på 3. Beklager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Lækre tryk

 1. Hvor er det fint alt sammen. Især vesten/undertrøjen er utrolig sød 🙂

 2. Elsker søløven! De er virkelig fine de prints – venter bare på en go lejlighed til at bestille 🙂

 3. MyminMy siger:

  Hvor er jeg glad for at du kan bruge vesten! Det er jo altid et sats 🙂

 4. Signe siger:

  Wauw, jeg elsker de print! De er virkelig fine:)!

 5. Sine siger:

  Fine, fine print! Dem vil jeg kigge nærmere på ; )

 6. Super – både vesten og de to print. Er især vild med pastelgrønne giraf. PS. Min Morten er også til det tuttenuttede, gerne med pink og lyserødt, krøllet hår og blomsterkranse… total langt fra min smag, he he 🙂

 7. Fru Forstad siger:

  De er rigtig fine … og hvad sker der lige med de der fædre, der går all in på putte-nutte-kært?

  *fruF

 8. Pingback:En anbefaling: My:minMy Krittewitt

Skriv et svar