Julemarked den 24. november

En ting som jeg ikke kan blive træt af er julemarkeder. Jeg har godt nok stadig til gode at opleve et full blown tysk julemarked (det står på ønskelisten), men tager gerne til en masse herhjemme. Jeg elsker at snuse rundt i boderne og finde dimser med duften af æbleskiver og gløgg i næsen.

Et af de markeder jeg ville tage til som noget nyt i år er julemarkedet på Steinerskolen og Børnehaven Soria Maria på Amager. Det lyder smadderhyggeligt med Riccos økokaffe i gården, salg af biodynamisk grønt og kød, besøg af Rebecca Persson og ikke mindst en masse lækre sager i boderne. Der er besøg her fra blogland, bla. Dorte vil være der. Ville gerne kigge lidt nærmere på hendes lækre (jule-)sager.

juleplakat

Jeg ved ikke lige om det kan lade sig gøre med lille A, men nu må vi se. Ville i hvert fald lige gøre jer andre opmærksomme på det.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Julemarked den 24. november

 1. Mille siger:

  Jeg har sat et kryds i kalenderen, da min veninde er med og jeg må forbi og se alle de lækkerier der er blevet produceret:)

  Knus

 2. Det lyder så hyggeligt! Især Aarstidernes juiceshow lyder fedt 😀

 3. Anne siger:

  Jeg tror også jeg tager derud:)

 4. Nøj hvor ville det være hyggeligt at se dig søde Anne og måske endda lækkerbuksen 🙂 tak for linket, det var så sødt af dig 🙂

 5. Øglemor siger:

  Skal helt sikkert med derud – det lyder bare så hyggeligt!

 6. Ej det lyder hyggeligt! Ja der er noget magisk over julemarkeder og har også stadigt de tyske kæmpe markeder tilgode. Ha en rigtig dejlig weekend 🙂

 7. Synne siger:

  Ohh jeg holder gerne mens du shopper rundt :).

  Og det gør mig glad dybt i mit hjerte at se vores skole vist så mange steder i blogland.

  Håber lige at snuppe et kram og måske endda et lille kik på den lille ny den 24/11.

  Kh,
  Synne – forælder på Amager skolen

 8. Anne siger:

  Det bliver jo næsten et regulært blogtræf 😉
  Kæresten er vist overtalt vha. andet maskulint selskab (udover lille A), så vi håber at komme derud. Kend os på sprutten på barnevognen 😉

 9. Cæcilie siger:

  Der er også julemarked på designskolen den dag, det er jo ikke så langt derfra:)

Skriv et svar