ikke det værste

Noget af det bedste ved at afslutte et holds undervisning må være at jeg bager, og jeg bagefter kan tage hjem og holde eftermiddagshygge med resterne.

Haps haps til chokolademuffin med cream-cheese frosting på og et glas koldt mælk til. Mælk kan vist i øvrigt kaldes min eneste craving under graviditeten. Min stakkels kæreste slæber litervis hjem!

DSC04864

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til ikke det værste

 1. Michelle siger:

  Det ser nu heller ikke værst ud 😉
  Jeg drak kærnemælk i massevis under første graviditet – nu er mælk heldigvis ikke en dårlig crawing 🙂

 2. Didde-Louise siger:

  Åh, jeg skulle bare have A38 morgen og aften. Ellers havde jeg mega mange sure opstød. Pyh det savner jeg ikke.
  Men den der mave er nu bare så hyggelig – den kunne jeg godt savne lidt.
  Og din ser bare så fin ud altså!
  God weekend!

 3. Billy Hankat siger:

  Åååh, en lækkerbisken, nu har jeg savlet på min mac:-)

 4. Gitte siger:

  Det må nu også være dejligt at have dig som underviser – jeg kan forestille mig at du studerende tager godt imod cupcakes!

  Kh Gitte

 5. Mie siger:

  Ihh, har slet ikke fået skrevet tillykke til dig med maven. Men altså vidste det faktisk lidt godt, fordi jeg så dig (eller troede det var dig, men var ikke helt sikker, men er nu sikker på det var dig) over nogle rulletrapper i Illum for noget tid siden og spottede da en bule på maven 🙂 Så har gået og ventet på om der kom nogle nyheder om det på bloggen. I hvert fald tillykke med det. Da jeg var gravid første gang havde jeg også vildt meget lyst til mælk (og kød), det må være proteinerne man har ekstra behov for 🙂

 6. Grønspætte siger:

  Dine studerende er virkelig heldige!

 7. Nujs, jeg får lyst til kage, mmm….
  Jeg var også storforbruger af ISKOLDT mælk!!!

 8. Simone siger:

  Nej, hvor lækkert! Jeg ville da gerne have haft dig som underviser 🙂
  Kom faktisk til at tænke på, da du offentliggjorde din graviditet, hvad der mon skulle ske med dine studerende? Får de en ny underviser, for du kan vel næppe nå at følge dem til dørs?
  (jeg har muligvis lige svaret på mit eget spørgsmål, eftersom du jo skriver at det er afskeds-kager du har bagt) 🙂

  I øvrigt stort tillykke med maven, hvor er den bare flot!

  • Anne siger:

   Hehe, ja det er ikke dårligt med hende underviseren der laver de gode kager 😉
   Det her tidspunkt passer med et skift i undervisningen og det er faktisk ret normalt at skifte underviser på dette tidspunkt, da ikke alle undervisere har hele semesteret. Jeg har nu undervist i bevægeapparatets anatomi og lidt embryologi og en anden tager over hvor de begynder på hoved-hals og neuroanatomi (+ lidt embryo). Men det er lidt mærkeligt ikke at føre dem til eksamen som jeg plejer og kunne give alle de sædvanlige råd med.

Skriv et svar