forandringer på vej

Det sidste stykke tid har været lidt anderledes herhjemme. Fokus er ligesom ændret…

DSC04806#1

Min mor er gået fuldstændig amok med at strikke størrelse lille. Jeg har aldrig set hende afslutte så mange projekter før (i hele mit liv altså).

Gaver vi har modtaget har skiftet karakter (ja, det var vildt ophidsende at få en voksi-pose i fødselsdagsgave!).

For ja, der kommer nemlig en lille ny beboer til lejligheden engang i november. Og her taler vi ikke om et medlem fra dyreriget. Næh, en rigtig lille baby. Kan for god ordens skyld lige så godt nævne, at nej, vi kender ikke kønnet – lader os overraske. Det ses nok også ret tydeligt på de ret så neutrale farver strikken er udført i.

Vi er på samme tid fuldstændig overstadige og lykkelige, men også lidt skræmte og til tider granatchokkede.

Hvordan det kommer til påvirke bloggen har jeg tænkt på, men er ikke rigtig kommet frem til noget. Det er selvfølgelig altid en bekymring at “gamle læsere” vil synes at for mange forandringer ikke nødvendigvis er positivt, og vil kede sig over baby-indlæg. Men nu må vi se. Jeg plejer jo at blogge om det der ligger mig på hjerte og det jeg har lyst til, så mon ikke det bare kommer til at være sådan fremover også. I er i hvert fald ikke blevet belastet med en masse graviditetsrelaterede indlæg de første 6 måneder.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

72 Kommentarer til forandringer på vej

 1. Sofie Legarth siger:

  Ihhh da, stort tillykke! – ved ikke om det er mig der ikke har fulgt med? men november WUIII – det er jo lige om lidt! det bliver så fantastisk!!!!
  Tillykke, tillykke , tillykke!!!!

 2. Kirkesjov siger:

  Anne for sulan!! Til lykke!!!! Hvordan har du kunne holde på det i 6 mdr. (altså her på bloggen) – eller er det bare mig, der ikke har læst godt nok efter?

  Hvor er det fantastisk for jer 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til baby indlæg!!

  Kh. Mette

 3. Anne siger:

  Mange tak Mette og Sofie. Og nej, I er ikke gået glip af noget, der har bare intet været nævnt herinde. Nogle gange tager genertheden åbenbart over 😉
  Men mange, mange tak for lykønskninger 🙂

 4. Fru Ejsing siger:

  Stort tillykke. Jeg fortsætter i hvert fald med at følge med her, også hvis noget af det kommer til at handle om baby 🙂

 5. Søde Anne, du forstår da at gå stille med dørene og jeg mindes da heller ikke ligefrem at din figur har afsløret noget som helst. Kan se at det nu er det modsatte tilfælde og det er da vist også nogle måneder siden efterhånden. KÆMPE stort tillykke, hvor er det skønt nyt! Smil herfra 🙂

 6. Ps. Det er jo din blog og jeg er sikker på at dine læsere ikke svigter bare fordi der går lidt baby i den 🙂

 7. Endnu engang stort tillykke! Det er altså bare så fantastisk. Sikke fine ting. 🙂 Og jeg blir ved med at læse med! 🙂

 8. tusindfryd siger:

  TILLYKKE !! 🙂

  Knus

 9. Maja Nielsen siger:

  Kæmpe tillykke, hvor er det fantatisk! Altså, se nu min blog, der er gået totalt baby i den, faktisk har jeg fået flere besøgende?! Nogle kan vel lide det og andre er sikker ved at brække sig over det 😉

 10. Ih tillykke:-) Mon ikke alle kan sætte sig ind i, at en baby ændrer hele ens verden totalt. OGSÅ bloggen;-)

 11. Ej Anne, hvor er du bare god til at holde på hemmeligheder 🙂 TILLYKKE!!

  Jeg er sikker på at lidt baby ikke vil gøre spor, jeg er vild med din blog alligevel 🙂

  Kh

 12. Katrine siger:

  Et stort tillykke må være på sin plads. Hvor er det skønt for jeg og jeg vil glæde mig til at følge jeres familieforøgelse. Jeg kan love dig at der ikke er noget som skræmmer mig væk, end ikke engang ammehjerne. Så kom du endelig med baby relateret indlæg 🙂

 13. Fie siger:

  Tillykke – skøn nyhed:-)

 14. Linsens siger:

  Kæmpe stort tillykke! Selv om du ikke har skrevet noget om det så havde jeg tænkt tanken. Ofte når en blogger bliver gravid så er der en periode hvor der er lidt mere stille på bloggen end normalt, bare noget jeg har lagt mærke til, nogle gange skyldes det rigtig nok en baby og andre gange selvfølgelig helt andre ting;-)

  Men altså kæmpe tillykke, hvor er det fantastisk, jeg følger med her om det handler om baby eller ej!
  Spændende at I vil lade jer overraske hvad kønnet angår!

 15. Mille siger:

  Ih Anne , det har du “skjult” godt, sikke en fin mave, stort tillykke:) Bloggen afspejler jo dit fine univers og glæder mig til at se indlæg om jeres lille baby! kh mille

 16. Sara Dalhoff siger:

  Stort TILLYKKE! 🙂

 17. Fru Schou siger:

  Hurra, endelig kan sige tillykke til dig her på bloggen;-);-) Det er så fantastisk med en lille baby, og du skal da bare blogge alt det om du orker:-)

 18. Marolle siger:

  hvor fantastisk! stort tillykke, følger også med fremover 🙂

 19. Frk.B siger:

  Iiiiiiiiiiiiiiih, hvor godt!! Stort tillykke, søde Anne! Jeg bliver i hvert fald hængende 😉
  KH A

 20. Pernille siger:

  Kæmpe stort tillykke! Hvor fantastisk for Jer!
  Jeg bliver helt sikkert hængende, både når det drejer sig om baby og andre ting :o)

 21. Så fortalte du det langt om længe 😉 Hold op jeg har ventet længe på den afsløring, ha ha. Hvor er det nogle smukke ting din mor strikker, simpelthen så fint. Ville ønske der var en der kunne strikke i det tempo i min familie. Endnu engang stort tillykke, søde Anne! Og mht. indhold på bloggen, så syntes jeg du skal fortsætte med at skrive hvad der falder dig naturligt for. Jeg vil ihvertfald gerne læse om baby (ja, og også om graviditet) 😀

 22. Michelle siger:

  Ihh tillykke – jeg har tænkt på det mange gange, at der var noget i gære. Mystisk at den kvindelig intuition også virker online 🙂
  Vi har ikke kendt kønnet på nogle af vores børn, og overraskelsen er dejlig at få når storken lander.

 23. Therese siger:

  Åh, Anne – sikke en fantastisk nyhed (kan man kalde den det, når den er 6 mdr gammel?!) ;o)
  STORT TILLYKKE. Glæd dig, det bliver fantastisk – og novemberbørn er bare lækre (siger moderen til 2 stk)
  OG jeg bliver.
  KNUS

 24. Neeeej, stort tillykke – det har du godt nok sjult godt. Babyrelateret indlæg har jeg ikke det mindste imod, det bliver kun spændende at læse med.

 25. Marie siger:

  Stort tillykke, sikke en dejlig nyhed 🙂 hvor er du god til at holde det hemmeligt… jeg er trofast læser også selv om der går baby i den. Og jeg er sikker på dine andre læsere også hænger ved 🙂

 26. ohhhappy siger:

  Hvor er det bare dejligt, stort tillykke!
  Jeg elsker at læse om graviditet og babyer, så selvfølgelig bliver jeg hængende :)!
  Rigtig meget held og lykke med det hele!

 27. Maiken siger:

  HURRA! Hvor har jeg ventet længe på at du breakede nyheden på bloggen. 😀 Jeg har ikke tal på alle de gange hvor jeg har haft lyst til at kommentere tillyk’er til dig. 😉 Kom vist også til at give et hint her: http://krittewitt.blogspot.dk/2012/08/260712.html#comment-form

  Nå ja, nu kan jeg jo gøre det. Tillykke sødeste Anne. Får vi så ikke også et fint profilbillede med hele vommen? Det er jeg nemlig spændt på at se.

  Det er virkelig lækre ting din mor har strikket. De pinde må nærmest have været glødende?! Faktisk kan jeg ikke lade være med at spekulere på, hvorfor i alverden jeg ikke har haft sådan nogle lækre strikkede selebukser til pigerne? Jeg er vild med de dusede farver og du har helt ret i, at de fungerer perfekt til begge køn. Så kan der være lidt farve på bodyen. 🙂

  PS: Du kunne få arbejde indenfor PET eller andre efterretningstjenester vurderet ud fra hvor god du er til at holde på hemmeligheder. 😀

 28. Stort tillykke med graviditeten. Det er en fantastisk og spændende tid. Når først babyen er her, tror jeg ikke du kan lade være med at blogge lidt om det 😉 Jeg er selv mor, og synes det er rigtig hyggeligt at læse lidt med om alle de andre små blog-babyer

 29. Øglemor siger:

  Ihhhh altså – sikke en dejlig nyhed. Stort tillykke! Også med Voksiposen, for ja – det er sjovt, som fokus ændrer sig, og det lige pludselig bliver fantastisk at modtage lækre gaver til baby frem for en selv. Smuk mave (det man kan se af den) 🙂 Og selvfølgelig bliver jeg også hængende. Synes netop, det fede ved blogs er, at de ændrer sig i takt med, at indehaverens liv gør. Hvis alting bare forblev det samme, ville det da ikke være meget ved 😉

 30. Kathrine siger:

  Ihh altså anne. Sidder her på sygehuset med 1 dag gammel baby og er så lettet over dit indlæg. Har sådan tænkt på hvordan det gik med den lille spire i maven. Og ja november er jo lige om lidt:)

  Ja man skriver om det der optager en, men er sikker på at du finder en balance. Jeg vil i hvert fald trofast følge dig og synes nu også det er ret så hyggeligt at vi får baby så tæt på hinanden:)

  Kh

 31. strikkestine siger:

  TILLYKKE!!! Jeg bliver ikke træt af baby-indlæg!!
  Solhilsner
  Stine

 32. kæmpe kæmpe tillykke…. bare fantastisk!

  smil,
  …. og glæder mig til at følge med at alt det baby-halløj, du har lyst til at vise, smil

 33. Grønspætte siger:

  Nøj, hvor dejligt for Jer, et KÆMPE tillykke herfra!

 34. Polkapigen siger:

  Wow, jeg er ganske imponeret over, at du har kunnet holde hemmeligheden SÅ længe:) Jeg venter mig min pige nummer 2 i starten af november, så jeg håber da, at også din baby får lov at fylde lidt på bloggen, så jeg kan lade mig inspirere også på den front;):) TILLYKKE.

 35. Ej hvor dejligt for Jer Anne. Stort tillykke. Glæder mig til at følge dig som mor – jeg glæder mig selv til jul hvor jeg bliver mor til en lille bitte Isolde.

 36. Kære søde Anne – hvor er det skønt… tillykke kære du.. jeg bliver helt glad på jeres vegne.. det er så fed en fornemmelse!!!! Årrrgg hvor dejligt.. kram fra C

  • ps jeg kom i svømmehallen i søndags med med graviditetsbadedragt.. totalt træls.. stod med den i hånden og tænkte – skal jeg smide den ud? Men vil du have den? Så sender jeg den gerne til dig.. Kh C

 37. Mama Lola siger:

  Sødeste Anne stort tillykke:) ved du ved så underligt for jeg har faktisk haft det på fornemmelse… Og så bagved en skærm:) så dejligt for jer og jeg er trofast uanset hvad du skriver:)
  Kram Vicki

 38. kongemor siger:

  Nææh hvor dejligt, tillykke:)

 39. Jeg havde ikke kunnet holde mund med det i så lang tid…

  Skønne ting du har fået dig til baby allerede! Og et KÆMPESTORT tillykke…

  Og for min skyld – så oversvømmer du bare bloggen med baby, I don’t mind ;0)

 40. Malene siger:

  Dejlig fredags nyhed, Anne! Stort tillykke.

 41. Helena siger:

  Ihhhh altså – sikke en dejlig nyhed. Stort stort tillykke. Rigtig fin og Smuk mave (det man kan se af den) 🙂 Og selvfølgelig bliver jeg da hængende. Synes netop, det fede ved blogs er, at de ændrer sig i takt med, at indehaverens liv bliver ændret. Hvis alting bare forblev det samme, ville det da ikke være meget ved 😉

 42. Dyveke (Lornithorynque) siger:

  Stort tillykke! Og der findes næsten ikke noget finere en mini-strik 🙂

 43. Høytrykk siger:

  Gratulerer så mye! 🙂

 44. Kira Trust siger:

  Hvor dejligt for jer :-)) kæmpe tillykke!!

 45. Jamen altså, kæmpe stort tillykke!!!! Sikke en dejlig nyhed, hvor er det bare skønt for jer:-) Og sikke nogle lækre strik sager, må straks overtale min svigermor til at strikke sådan nogle bukser til min kommende bebs;-)

 46. Betina siger:

  Tillykke til jer begge to.
  Kom du bare med babybilleder og snak, det er nemlig så hyggeligt.

 47. Ih tillykke!! Hvor er det dejligt for jer 😀 Jeg begyndte at blogge under min 2. barsel, og jeg synes jeg havde meget mere tid til det dengang end jeg har nu, det håber jeg også du får. Men man ved jo aldrig hvilken baby man får, nogen sover jo mere end andre…hmm!!

 48. Trine Bruun siger:

  Fantastisk Anne! Stort tillykke – Og jeg vil i øvrigt med glæde læse kommende baby-indlæg! /Trine

 49. PUK siger:

  Nej, hvor dejligt at høre! Stort tillykke:) Og november er jo lige om lidt!
  Kh Puk

 50. Christina siger:

  Ih stort tillykke. Og det er jo lige om lidt!! Hvor er det stort!

  (Jeg tror det er en naturlig del for dine læsere, at du også udvikler dig – det er vel også en af grundene til at læserne hænger ved. Altså at du ikke kører i samme rille..

  Ha’ en dejlig weekend

 51. Camilla siger:

  Tillykke med baby! Og sikke nogle skønne sager din mor har strikket

 52. Åh, hvor fantastisk! Tillykke! Jeg glæder mig i hvert fald til baby indlæg 🙂

 53. Tine siger:

  Søde, søde Anne… Hvor er din mave bare fin! Også her, skal du have et kæmpe tillykke. Det er så stort og fantastisk!

  Stemmer for et billede i fuld figur, så vi rigtig kan se babyhulen. Og så glæder jeg mig til graviditets- og babyindlæg.

  Kram

 54. Kristin siger:

  Kæmpe, kæmpe tillykke Anne! Ihh hvor er det skønt for jer. Glæder mig til at læse/se meget mere:-)
  Kram Kristin

 55. Så fin blogg du har,
  gleder meg til å følge deg videre.
  Elsker strikketøyet,
  og til lykke med babyen i magen.

  Kristin

 56. Mia siger:

  Iiih Anne, hvor fantastisk..hvordan har du dog kunne holde det hemmeligt for os bag skærmene så længe. Tillykke og held og lykke med den sidste del af graviditeten, jeg følger i hvert fald stadig med.
  God weekend

  KH Mia

 57. krAm siger:

  Tillykke Anne. Jeg kan jo se på kommentarerne, at jeg ikke er den eneste, der bliver overrasket. Sikke en nyhed! Hvor er jeg bare glad på jeres vegne – og sikke nogle fine ting, din mor har strikket:-) Det bliver en velklædt lille bebs. (Og som ikke-mor vil jeg helt sikkert hænge på uanset baby-indlæg på bloggen – bare så du ved det)
  Kh Anne-Mette

 58. Stooort tillykke!! 😀 Og jeg ville da elske både graviditets og baby indlæg 🙂

 59. Heidi siger:

  Så hyggelig med babystrik – ja man bliver ændret når man venter sig også bloggen – men den er jo din så det gør ikke noget. Ja måske nogle ikke vil læse om babygrej men mange vil så gerne – personlig er jeg vild med redebygningsinlæg – men da stod jeg bag en del sidst år. Lykke til videre – spænende med at I ikke ved kønnet – tror vi vælger at gå samme vej næste gang.

 60. linda; siger:

  ejjj!! tusind tillykke, kære anne. hvor er det lykkeligt og fint. jeg er så glad for jeres vegne. så smadderspændende! jeg tror ikke, det gør så meget for os læsere, at din blog også kommer til at handle om en lille størrelse – det er jo en del af dig og dit liv, og det er dét, vi følger:) ps: på det seneste har jeg fundet ud af, at folk putter mig i kategorien ‘mor-blogger’ – de tror åbenbart, jeg er mor, men jeg er jo bare meget niece-glad;)

 61. Wauw hvor skønt. Kæmpe stort tillykke. Der er altså ikke noget bedre end strikkerier til sådan en lille stump, det er bare så kært.

 62. RUMLIGHED siger:

  Stort tillykke Anne;)

  Og sikke en masse fint strik!

  Glæder mig til at høre/se meget mere om det hele…

  Kh Tenna

 63. Lou siger:

  Ej hvor STORT! Kæmpe tillykke herfra 🙂

  Jeg gjorde lidt det samme som dig mht bloggen. “Gemte” min graviditet de føste 6 måneder på bloggen og smed så bomben i april, da der var lidt under tre måneder til termin. Jeg havde gjort mig en del tanker inden og var spændt på at se om der var en masse læsere der sprang fra.. Overraskende blev mine kære læsere og flere er kommet til.

  Jeg glæder mig super meget til at læse din blog plus baby 🙂
  Endnu engang TILYKKE – det er virkelig en fantastisk nyhed!

  Lou

 64. betine siger:

  Åh altså 🙂 Rigtig STORT tillykke… Hvor er det dejligt.

  Kh. Betine

 65. de Feuth siger:

  stort tillykke det bliver sådan en forandring for jer det er Så vildt at bliver forældre. ønsker jer7dig alt muligt held og lykke

 66. Line siger:

  Anne for pokker, jeg er da helt bagud med din blog – TILLYKKE med baby! Hvor er det fedt og stort og lige om snart. Jeg vil helt sikkert stadig følge med på din blog – har elsket den fra første øjekast, netop fordi den handler om hverdagen og de ting du lige har gang i – og det vil jo uden tvivl blive baby der kommer helt i fokus. Endnu engang tillykke <3
  Kh Line

 67. Sine siger:

  Vil ønske dig stort tillykke : ) Har været bortrejst og først fået læst op nu : )

 68. Malene siger:

  Kære Anne
  Du får også lige et kæmpe tillykke her på bloggen (lettere forsinket, da jeg ikke er den flittigste blogger for tiden)! Hvor er det bare dejligt for jer! Jeg forstår din bekymring i forhold til det med læserne, men jeg vil i hvert fald glæde mig til at følge familieforøgelsen her fra sidelinien:) Håber det bedste for jer alle 3:)
  Kæmpe kram

 69. Pingback:For et år siden - september 2012 Krittewitt

Skriv et svar