og 1 blev til 2…

Da jeg blev nødt til at lave endnu en lille sag. I resterne af noget gyldent stof, som jeg har fra et andet projekt, jeg er i gang med. Altid godt at kunne bruge noget man har liggende. Det er i øvrigt købt hos Skumhuset i Århus og er en lækker, tyk møbelkvalitet.

Jeg har quiltet yderstoffet med 2 lag pladevat, noget Line har lært mig. Jeg har været lidt udfordret på quiltefronten, men føler efterhånden, at jeg er ved at få lidt fod på det, og denne gang er syningerne også dejligt lige, og jeg har fået dem til at passe 100% omkring lynlåsen. Lækkert med den slags detaljer!
Måske tør jeg ligefrem vove mig ud i en af Lines quiltede jakker?

DSC04668

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til og 1 blev til 2…

 1. Line siger:

  SÅDAN, så kan du åske lære mig det næste gang vi ses:-)
  Knus

 2. Laura, siger:

  Wow – de er super fine! Der er tit mange gode sager at finde i Skumhuset 🙂 God weekend!

 3. Tine siger:

  Wauw Anne! Hvor er de bare super fine! Sikke nogle detaljer…
  Jeg MÅ altså lære nogle af Lines tricks engang. Kan være jeg skal satse på et weekendkursus næste år. 🙂

  Kram

 4. Frk. Munk siger:

  ihhhh hvor du kan, det ser bare drøn godt ud!

 5. Super flotte! Og godt håndværk 🙂 Jeg har længe savlet over det gule stof fra Skumhuset… det er så smukt!

 6. Kaptajn Willy siger:

  Neeeej den er fin, og sejt med stikninger der er snore lige, tillykke med det.

 7. Helena siger:

  Hvor er den fin, hvor har du mønstret fra? kunne godt tænke mig at sy sådan en nemlig.
  Mvh Helena

 8. Ej, hvor er de bare flotte! Du laver altid sådan nogle fine ting 🙂 Gid jeg også var lidt kreativ, hehe.

 9. Tine Thing siger:

  Hej! Kom lige forbi ved et tilfælde. Tror jeg har været her før, men det er lang tid siden. Nu er jeg altså faret vild i alle dine fine kreationer, og har glemt hvor jeg egentlig startede og hvad formålet var!
  Så mange fine ting, du er dygtig. Og lækkert farve/materiale valg..

  Fortsat god søndag
  /Tine

  Hermed et styks ny fast læser

Skriv et svar