Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Bliver nødt til at lave en lille pariser-anbefaling. Le Hangar er en restaurant som ligger i nærheden af Centre Pompidou. Alle der har været der tænker nu: Puha, der er jo bare så turistet!! Og ja, det er alle de andre steder, men slet, slet ikke Le Hangar.

Den ligger placeret i en gyde, som faktisk ikke er på turistkortene, menukortet er håndskrevet og visitkortene har ikke ændret sig de sidste 10 år (jeg var der for 10 år siden også, so I know).

De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det. Klientellet er primært fransk, og der er mange højlydte franske snakke hen over bordene. Her fås ikke burgere, pizza eller pasta carbonara men traditionel (lidt tung) fransk mad. Og åhhh hvor er det bare lækkert.
Og priserne var virkelig ganske gode, knap 20 euro for en hovedret.

IMG_0059.1

Til forret fik vi begge en ravioli med auberginemousse.
Til hovedret fik kæresten noget and i sovs, sådan gratineret med kartoffelmos ovenpå, mens jeg fik en smeltende-på-tungen-bøf med en slags fløde-kartofler til.
Til dessert delte vi en chokoladesouffle. Den er et MUST når man kommer her. Den tager lige 20 min at lave, så man skal gerne bestille med det samme, men den er det værd!!

Og undskyld mine manglende korrekte gastronomiske betegnelser, jeg er jo ikke den store kok, bare madglad!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

 1. Tine siger:

  Anne altså, jeg vil til Paris NU, og ha’ den chokoladesouffle. MUMS!!!

  Kram til dig

 2. Vibeke siger:

  Åh kære Anne. Sikke en skøn overspringshandling fra læseriet, lige at dele det med os. Det ser top lækker ud.
  Kh V

 3. Den souffle ser FOR lækker ud! Le Hangar er skrevet i huskebogen, jeg elsker de små lokale steder man med lidt held kan finde – og Paris står på listen over byer vi skal besøge igen – snart :-). Tak for tippet!

 4. Snullemor siger:

  Tres bien – det må jeg forsøge at huske!!! Ser virkelig lækkert ud 🙂

 5. Paris siger:

  Mmm det ser godt ud. Tak for et godt tip, det vil jeg tjekke ud, når jeg skal til Paris næste gang 🙂

  Hilsen Camilla

Skriv et svar