De sidste krampetrækninger

 

Man ved at man har læst for længe til eksamen…

– når man kan huske hvornår man sidst har set veninderne
– når kalenderen er blevet væk (der er simpelthen ikke længere brug for den)
– når man pludselig kan bruge laaang tid på at at overveje hvor grim ens lampe egentlig er (min favoritoverspringshandling er indretningsovervejelser – meget naturligt når man er hjemme hele tiden)
– når det pludselig er sjovt at vaske op
– når man kan bruge tid på at sidde og se en blomsterknop springe ud
– når man endnu engang lover sig selv, at næste semester skal man være hende den seje studerende som får læst og taget noter til forelæsninger (efter 8 års studeren har man lovet sig selv det MANGE gange!)
– når man helt og aldeles påvirket spiser sine måltider blandt de opslåede bøger med billeder andre nok ville have et mindre afslappet forhold til

– når man egentlig bare ikke gider mere og glæden oven snarlig sommerferie og fritid fylder mere end nervøsiteten for eksamen!!

DSC04535#1

Tænke, tænke… hvordan kommer jeg bedst og hurtigst muligt igennem alle stakkene, så jeg samtidig kan huske det hele??

Heldigvis (hurra hurra) er det hele overstået i morgen efter eksamen kl 9-15.  Så hvis I har en ledig finger eller to må I meget gerne krydse dem 😉

/Anne

PS. Og så glæder jeg mig i øvrigt til at kunne blogge lidt mere og bedre igen. Har masser af planer for sager jeg vil lave i sommerferien, så håber at kunne vise en masse frem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

37 Kommentarer til De sidste krampetrækninger

 1. Mette siger:

  Pyha Anne, du er en slider 🙂

  Rigtig god ferie når du kommer dertil 🙂

 2. hummelshoej siger:

  Held og lykke med imorgen, jeg skal nok krydse et par fingre for dig 🙂

 3. Hvor er det rart at læse, at jeg ikke er den eneste, som snart er lidt træt af at læse til eksamen. For mit vedkommende er det ovre på onsdag, så jeg krydser lige alt hvad jeg kan for dig 🙂

 4. Barbara siger:

  Åh hvor det lyder bekendt.. Synes hele mit forår (og et godt stykke ind i sommeren) sidste år, så sådan ud. Ja opvask kan faktisk blive en helt rar ting, når det blot giver en pause fra bøgerne. Til sidst når man et punkt, hvor man bare gerne vil have det overstået, forhåbentlig med en karakter der gør det hele besværet værd :0)
  Nu er jeg igang med en PhD, så har frivilligt kastet mig ud i baduljen igen -men hey, når det kommer til stykket, kan man vel egentlig godt lide at være en lille nørd ;0)
  Krydser fingre for imorgen, og så må du nyde det RIGTIG meget, når det er overstået :0)

  • Anne siger:

   Hehe ja, det er det sædvanlige altså. Min kæreste er igang med en ph.d. og han arbejder også bare hele tiden!! Mange tak skal du have! 🙂

 5. Kathrine siger:

  Puha hvor jeg da overhovedet ikke misunder dig;)

  Var lige et øjeblik bange for at du ikke havde stemi’et med under belastning, men kan se at den har sin helt egen plads;)

  Krydser alle fingre for dig. I morgen har jeg nemlig ikke andet end ledige fingre, praksis er nemlig lukket og alle lægerne skal ha sommerfest….. Glæd dig til studenterlivet er slut:)

  Kh og giv den en sidste skalle

  • Anne siger:

   Hihi hvor er du sød! Ja, min læsemakker har sådan en systematik hun skrev ned, har jo også den blå folder som du kan se. Så tror egentlig bare at der også burde have stået non-stemi uder stemi der, og så kigger vi mere separat for “bare” belastning senere. Der har været opgaver tidligere hvor det var venstresidig hypertrofi og belastning “bare”. Satser på et av-blok tak!! Det kan jeg sgu se 😉 Men ingen hæmatologi-opgaver tak!! Eller arbejdsmiljømedicin eller videnskabsteori. Haha, ja okay…

   Så du forresten mit tip inde hos badelma med hvor du kan købe lyskæden??

  • Kathrine siger:

   Krydser fingre for at der kommer masser af av-blok så… Både 1. , 2. , og 3. Grads:)

   Ja tak jeg så dit tip. Jeg ved at man også kan købe kæderne hos børnenes magasin nede i latinerkvarteret og sammensætte lige som man vil…..

   Men tænkte at hvis der nu var en eller anden net butik i østen så var det sikkert billigere;)

   Kh

 6. Line siger:

  For fanden hvor jeg lider med dig.
  Til gengæld er jeg ret så sikker på at du klarer dig rigtig godt imorgen. Du er så herre sej, Anne!
  Kram og god karma herfra
  Line

  • Anne siger:

   Årh tak skal du have søde Line!! Og glæder mig så meget til onsdag igen! Jeg har masser af ideer lige for tiden, skal bare lige have købt noget stof. Og må hellere skrive dem ned ellers glemmer jeg det måske!

   KH

 7. Kender godt til alle de overspringshandlinger nu nævner….specielt opvasken 😉 Jeg er så heldig, at jeg slipper for eksamen dette semester, da jeg har taget et praktikophold 🙂 Krydser fingre for dig! 🙂 Håber at det går godt i morgen og at du får en rigtig god sommerferie! 🙂

 8. Malene siger:

  Jeg skal nok krydse fingre. Pøj pøj med eksamen. :O)
  Kh. Malene

 9. Annchen siger:

  Pyh – jeg er ikke misundelig.. Men føler med dig.. Kan så meget huske følelsen af alt for mange bunker/tekst og alt for meget lyst til alt muligt andet..;)
  Krydser fingre for dig – og glæder mig til at ha’ dig tilbage “for fuld kraft” igen..;)
  KH Anne

 10. Marie siger:

  Held og lykke 🙂 det ser ud som om du trods overspringshandlinger er ret godt med. Jeg skal lige høre, jeg mindes at ha læst at du har en bachelor i noget andet også? Er det rigtigt? Så vil jeg lige høre hvordan det var at skifte studie og starte forfra? Jeg skal nemlig selv til det efter sommer, og det virker da lidt som en lang vej og uden su nok, men glæder mig alligevel. Hvis nu jeg har læst forkert, så bare se bort fra mit spørgsmål 😉

  • Anne siger:

   Mange tak skal du have Marie.
   Og det er helt rigtigt, jeg skiftede studie for 4 år siden efter at have læst til farmaceut i 4 år. Vil meget gerne fortælle dig lidt om det 🙂
   Må jeg skrive en mail efter eksamen??

  • Marie siger:

   Åh det må du meget gerne, det vil være super at høre andres erfaringer med at skifte retning. Der er nok mange andre der tænker jeg er lidt tosset. Så tusind tak, det vil jeg glæde mig til at læse 🙂

 11. Held og lykke med eksamen og rigtig god ferie når du når dertil 🙂

 12. Klassisia siger:

  Åh ja, jeg kan sagtens huske hvordan jeg glædede mig til at blive færdig med den årlige eksamenslæsning, så jeg kunne komme til at nyde foråret igen 🙂
  Jeg x’er fingre alt hvad jeg kan i morgen.

 13. Sine siger:

  Tænk at sådan en sygeplejerske som jeg, kan genkende noget om EKG bland dine noter : ) Pøj Pøj med eksamen.

 14. Katrine siger:

  Krydser hvad krydses kan!

 15. Krydser alt hvad jeg kan 🙂

 16. Maria siger:

  Årh, 1000-vis af held og lyk’er!
  Jeg tror snart jeg kan lave en lige så lang liste som din.

 17. Sidsel siger:

  Ha ha, det med indretning gør jeg også altid, når jeg har lidt for meget af noget andet jeg burde lave ! Pøj pøj med eksamen. Det bliver da så dejligt i morgen når det er overstået! Jeg krydser 🙂

 18. Iben siger:

  Oh Gud hvor jeg bare ved hvordan du har det. Måske kan det være en trøst at der er flere som lider sammen med dig. Det ser da også ud til at være en forfærdelig masse fag du skal op i på én gang??? Jeg krydser alt hvad der kan krydses for dig i morgen, mens jeg selv rystende og svedende hakker mig igennem min absolut sidste eksamen EVER!! ååååuhw det bliver så godt. Kan bare mærke at det bliver solskin resten af sommeren ;D

 19. Michelle siger:

  Krydser hvad der krydses kan i morgen. Jeg er sikker på at det skal gå dig godt.

 20. Krydser fingre men er overbevist om at du klarer det super!!! 🙂

 21. Anne jeg krydser alt hvad jeg har!! Pyha jeg kan godt forstå du glæder dig til ferie, det er da også velfortjent ovenpå de tykke bøger 😀

 22. betine siger:

  Pøj pøj… 🙂

 23. Vibstjert siger:

  Pøj, pøj. Jeg krydser herfra, og god snart sommerferie:)

 24. Helena siger:

  Held og lykke og jeg krydser alr havd jeg har for dig:-) Måske det er dig, der burde være den kommende vinder af min give away, det fortjener du da vidst. Du kan deltage ved at gå ind på min blog under Give away:-)

  Mvh Helena
  madebyme-helena.blogspot.com

 25. Maria siger:

  Uha, jeg håber at det gik godt? Vi glæder os til at høre, at det er veloverstået 🙂

  Selv savner jeg altså ikke eksaminer, det må jeg indrømme.

  I hvert fald er det en meget anderledes oplevelse nutildags, hvor jeg tilbringer eksamenstiden på den RIGTIGE side af det grønne bord (muahahaha! Arj, så slemt er det ikke, jeg har kun dumpet 1 i år, ud af 33) 🙂

Skriv et svar