Rejsetips til Paris anyone?

Om lidt over en måneds tid drager vi til Paris på forlænget weekend, og jeg GLÆDER mig! Det har været meningen at vi skulle afsted i et par år efterhånden, men der blev ved med at komme ting i vejen.

Men nu skal det være, så vi har booket fly og hotel, men hvad skal vi se? Hvad og hvor skal vi spise? Hvor skal man shoppe? Hvilke oplevelser må vi bare ikke gå glip af?

Er der nogen, som kender Paris og kan tippe lidt om de steder man ikke må misse??

DSC04168

Håber I kan hjælpe!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

26 Kommentarer til Rejsetips til Paris anyone?

 1. Jeg har desværre ingen tips, men læser med på sidelinien, da kæresten og jeg har snakket om at bruge hans bonuspoints på en forlænget weekend i Paris.

 2. Mona siger:

  Jeg kan helt klart anbefale Louvre, hvis du er i et kulturelt hjørne – det er en virkelig fed oplevelse af kunst og arkitektur.

 3. Astrid siger:

  Jeg har sendt dig en mail med en laaaaang række tips fra 1½ år i Paris.

  KH

 4. Marianne siger:

  Jeg tror jeg følger lidt med her.. Om lidt over en måned skal jeg nemlig også til Paris på forlænget weekend. Mon vi skal derned på samme tid 😉

  Eneste plan vi har endnu er en tur ud til Versailles.

 5. Det er ved at være mange år siden jeg besøgte Paris, men bare det at rejse rundt med metroen er fuld af oplevelser.
  Kan du li’ Salvador Dali, er galleriet bestemt et besøg værd :
  http://www.daliparis.com/

  Uha…. der er bare så meget og forslag kan jeg se du har fået, så jeg vil blot ønske jer en rigtig god tur. Det er en skøøøøøn by

 6. Tina siger:

  Er man til lopper er loppemarkedet i Saint Quen absolut FANTASTISK 🙂 Nogle stande har åbent flere dage – og alle stande i weekenden. Og så er området med de små gader omkring kirken Sacre Couer SÅ hyggeligt!

 7. Cecilie siger:

  Nej hvor er jeg misundelig, søde Anne. Paris er bare så fantastisk:)

  Ud over de åbenlyse steder, kan jeg varmt anbefale at handle brød,skinke, croissanter og friske jordbær på de små markeder i latinerkvarteret, og så vores alle time favorit:

  Is fra Amorino:
  http://www.amorino.com/en/

  TO DIE FOR!!!

  Vi måtte tilbage hver dag for at smage en ny slags!

  (og jo, vi lavede altså andet end at spise i Paris:)

  KRAM

 8. hej .. ja området ved Sacre Couer er fantastisk.. er du til anderledes men fed shopping skal du til forum des halles – et underjordisk mekka med div. butikker. det minder om et center eller en slags banegård. Du kommer længere og længere ned – men sanser det ikke da der er rulletrapper og langt op til loftet.. Et virkelig fed sted.. Udenfor i området er der mange små lækre butikker.. La feytte er også et fedt men dyrt magasin.. mega flot – kig op hvis du kommer derind.. Ta en sejltur på sceinen ( mon det staves sådan!!) Så skønt.. Parken ved louvre er helt fantastisk at gå i.. Ta evt en madpakke med,, Jeg ku blive ved – skal vist osse snart afsted igen – men Berlin kalder først.. allerede her i maj.. Jubii og god tur til dig..;0) KH Iben

 9. Cecilie siger:

  … nå jo, og så er springvandet ved Louvre ret fantastisk at sidde med fødderne i efter en lang travedag. (der er også andre, der gør det:)

 10. Jane siger:

  Nu er der mange der har tippet om seværdigheder, så mit tip, altså hvis i kan li´vin er vinbaren Le Baron Rouge der ligger i 11.
  Så er der en gammel bistro der hedder Melac. http://www.melac.fr/
  Fantastisk autentisk sted med god rustik fransk mad og super skønne vine…

 11. årh suk hvor lækkert! Jeg har kun kørt igennem Paris, så ikke så mange gode råd herfra! God tur 😀

 12. Prinsesse Suh siger:

  Ønsker du at komme helt tæt på Mona Lisa kan det anbefales at låne en kørestol i informationen – så kommer du helt tæt på og foran alle de andre 😉
  Vi brugte en masse tid på bare at gå rundt og så gå ind de steder der så hyggelige ud. Bycyklerne er også fede. Man ser byen på en helt anden måde og så er det billigt, hvis man kan holde sig indenfor 30 min per tur. Der er en fed køkkenudstyrbutik, som helt klart kan anbefales for den gamle lækre stemning. God tur!

 13. Ih hvor er jeg misundelig. Jeg var i Paris med min søster i efteråret 2010. Vi kørte med sådan en “hop on hop off bus” som kører rundt til alle seværdighederne. Der kører forskellige linjer rundt i byen og man kan stå af og på som man lyster. Mener vi købte en billet der kunne bruges alle (dvs. 3 ) dage vi var der. Vi kom omkring alt det man skal se, og synes det var en rigtig fin måde at komme omkring på.
  Rigtig god tur.

 14. Trine siger:

  Ved Les Halles ligger en super fed garn- og stofbutik – La Drogerie de er bestemt et besøg værd.
  I Rue Mouftard ligger Cafe le Contrescarpe – de er fantastisk søde, og der er perfekt udsigt ud til den foranliggende plads – her er aldrig kedeligt at sidde og få en lille en og beundre livet

 15. Moster Pips siger:

  Et MUST er et besøg hos ham her Aux Pipalottes Gourmandes.
  En lille cafe, hvor de har den BEDSTE mad, du kan vælge mellem en masse små retter og kager. Du kan shoppe, der efter maden: Olie, kager, slik, marmelade
  og alt hvad hjertet kan bæger.
  Jeg mener det er i nærheden af Sacre Coure, du får lige adr.
  49,rue Rochechouart
  75009 Paris
  Go’ tur;0)

 16. Tilde siger:

  Mmm så vældede der lige en masse herlige pariser minder frem 🙂
  Jeg er vild med de der kanalbåde, man ka ta dem om aftenen og lysene i mørket er meget romantisk og smukt. Go tur!

 17. Ida siger:

  Av hvor er jeg misundelig! Er jo helt vild efter at komme til Paris, men kunne ikke finde billetter til rimelige priser på det tidspunkt, vi har mulighed for at rejse. Nu bliver det Berlin i stedet.
  Jeg ved intet om Paris, men var det mig, skulle jeg svælge i eiffeltårnet, konditorkager, hyggelige små gader og løgsuppe. Midnight In Paris er obligatorisk som opvarmning!

 18. Anonymous siger:

  Tjek Emily Salomons blog – der er en rigtig god Paris guide.

  Hvis du er på jagt efter kulinariske oplevelser i særklasse, så vil jeg anbefale Le Comptoir i Saint Germain. Det er lidt dyrt, men en rigtig stor oplevelse. Min mand og jeg var på Bryllupsrejse i Paris sidste år i april, og ved den lejlighed spiste vi der.

  Jeg vil også anbefale, at pakke et picnictæppe i kufferten, og tage det med en dag i én af de dejlige parker i byen. Vi lå en dag i Luxenburghaven og slængede os på medbragt tæppe med friskbagte macarons fra Laduree. Så føler man sig virkelig som en del af den Parisiske sjæl.

  Rigtig god tur 🙂

  VH LÆRKE

 19. Anonymous siger:

  Må lige anbefale den MEGET hyggelige bistro Chez Janou (http://chezjanou.com/) Dejlig stemning og dejlig uprætentiøs veltillavet mad.

 20. Jeg kan anbefale Île de la Cité, Île de la Cité, sejltur på Seinen, Louvre og bare at slentre rundt i latinerkvarteret. Og Shakespeare and company! 🙂 Vi boede i Marais kvarteret, tæt på både Seinen, bøsse- og jødekvarteret. Dér kan man få verdens bedste fallaf’ler!
  Alt har sin helt egen charme i Paris… Glæd Jer! 😉
  http://mother-blogger.blogspot.com/2011/08/honeymooners.html

 21. Anne siger:

  Åhh mange tak for alle de gode tips. De skal helt klart noteres og sættes ind på kort så vi har et overblik. Mange tak!!!

  KH Anne

 22. Anne Lotte siger:

  Manja Lytz’ blog kunne være et besøg værd. Hun bor i Frankrig men er vist jævnligt i Paris. Jeg er sikker på hvis du spørger vil hun gerne give et par tips 🙂

 23. Missfirelake siger:

  Ih, lidt svar på mine spørgsmål – dejligt. Har I gode tips til markeder eller gode vintagebutikker, må I meget gerne poste dem her: missfirelake.dk 😀

 24. Anonymous siger:

  Et kig forbi, http://mitparis.wordpress.com/ det ville jeg selv bruge.
  God tur. Billy Bob

 25. Paris siger:

  Der er så mange ting, der bare skal opleves i Paris. Gå ikke glip af en tur i Latinerkvarteret, et smut forbi Moulin Rouge, afslapning på kirkegården Père-Lachaise og lækker mad på en af byens hyggelige caféer. Foruden selvfølgelige alle de klassiske seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre osv.

  Jeg har selv brugt denne side http://www.paris.dk til at finde inspiration 🙂

  Rigtig god tur!

  Hilsen Camilla

 26. Kasper siger:

  Jeg kan til en anden gang anbefalde http://www.blivgladnu.dk/guide-scor-en-billig-afbudsrejse/ – der er virkeligt mange penge at spare, når man mestrer kunsten at beherske søgemaskinerne.

  Vh.
  Kasper

Skriv et svar