Fra farmorfabrikken

Mette og Isabella er de dygtige kvinder bag bloggen Farmorfabrikken, hvor kreativiteten er i højsædet og der glædeligt deles ud af tips og opskrifter.

For ikke så længe siden fejrede bloggen 1 års fødselsdag og havde i den anledning en række give-aways med lækre præmier. Jeg var så heldig at vinde mit helt eget kit til at lave en barnevognskæde med små spøgelser. Noget man vel næsten kan kalde kendetegnet for Farmorfabrikken, da det i lang tid var et billede af sådan en kæde der var headeren på bloggen.

Jeg har fulgt bloggen lige siden den spæde begyndelse, hvor det var Mette som stod bag den alene og for nogen tid siden kom Isabella så med. Det er altid en fornøjelse og dejligt inspirerende, så vil helt klart anbefale et kig forbi Farmorfabrikken, hvis du ikke allerede kender den. Lige nu er der gode strikketips til os der er lidt begyndere på det område. Har allerede fået et par aha-oplevelser på den konto.
DSC04302#1

Så mange, mange tak for det fine kit. Glæder mig til at få lavet den, skal nok vise frem, og så må vi se hvem der lige bliver den heldige modtager.

Hvis du selv har lyst til at lave en kæde findes der en DIY lige her!

/Anne

PS. jeg er vild med striberne, Mette og Isabella!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Fra farmorfabrikken

  1. Hvor fint, Anne – tusind tak 🙂 Vi glæder os HELT VILDT til at se, hvad du finder på at lave til barnevognskæden.

    Og tusind tak for den store inspiration til at begynde at blogge!

    Kh, M

Skriv et svar