knage-råd søges

Kære alle I dygtige og indretningskompetente kvinder derude (og jeg ved I heldigvis er mange).

I anledning af vores nyligt overståede flytning øjner jeg chancen for at få et nyt og forbedret hjem. Man kunne måske sige et hjem der er lidt mindre studenter-agtigt, for let’s face it 7 år med den stil kan godt mærkes, og det er på tide med noget nyt. Selvom der nok er min 3 års studier tilbage.

Nå, nok om det. Det første jeg søger råd om er til indretningen af vores lille gang. Endelig har jeg muligheden for noget garderobe i gangen, men den er stadig ikke stor.

Mine tanker er, at det måske skulle være enkelte knager i stedet for en knagerække, da jeg er bange for at knagerne på knagerækkerne sidder for tæt og på denne måde kommer tøjet til at hænge meget tæt og derfor fylde mere ud i rummet. Min kæreste kan dog ikke helt følge denne teori. Men anyways, så ville jeg høre jer, om I kender nogle lækre knager? Gerne en anelse budgetvenlige (7 års studier gør heller ikke noget godt for antal su-klip!!)

Og nå ja, hvis du har andre ideer til den som kom endelig med det!!

Et billede af den lille, hvide gang. Malertape fordi vi ikke lige er færdige med at male lister endnu (suprise)

DSC04026

/Anne

PS. Hårtørreren er fundet, et klogt menneske havde valgt at sætte den sammen med andre toiletsager på badeværelset. Dog bag en dør, hvor det lige gemte sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

39 Kommentarer til knage-råd søges

 1. Det ser så fint ud. Jeg har selv lige fået HANG IT ALL fra Paustian, men jeg vil jo ikke prale med at de er super budgetvenlige. Hvad med Muuto dutterne? De hænger også adspredt om du ønsker det? : )

  • Anne siger:

   Ja, du rammer lige et par ønsketing der 😉 Men nu har du jo også ret så god smag!
   Jeg glæder mig til at blive færdig med at studierne så I can make some money, yes!! 😉

 2. FunkyFox siger:

  Da jeg var i KBH for kort tid siden fandt jeg en lille butik, som har et hav af forskellige knager og så vidt jeg husker, var de ikke så dyre. Butikken har også en webshop LE-BIX.dk.

  Håber det var en hjælp.

 3. Karen siger:

  Jeg har sendt en mail til dig med budgetvenlige knager:)

  • Anne siger:

   Jeg har fået den er de er da super fede. Man må evt. kunne finde noget gammel trælegetøj eller sådan? Hmm.. det lille hak i nogle af dem er meget smart til at hænge på, og den malede detalje er jeg jo vild med som du nok kan gætte 😉

   Kh

 4. Jeg læste det ellers lige som KAGE-råd og var straks på banen 🙂
  Men knage kan jeg også klare:

  Jeg har købt meget budgetvenlige knager der minder om The Dots, som du kan se her:
  http://braendstof.blogspot.com/2011/04/prik-prik-prik.html

  De findes i alverdens fine farver og størrelser!

  • Anne siger:

   Haha, ja det må blive en anden gang 😉 Men vil da gerne snakke om kage!

   De er da super, super fine. Og ja, ret så budgetvenlige må man sige!! Der må selv manden kunne være med. Det skal helt klart undersøges nærmere. Og diskuteres mere!

   KH

  • Anne siger:

   Ohh de er også fine!! Og er helt vild med gule detaljer for tiden faktisk, er ved at få farven ind alle mulige steder.
   Tak for input 🙂

 5. Katrine siger:

  Jeg har altid haft en idé om, at bruge porcelænsgreb til knager, og dem kan du få til alle mulige priser, alt efter hvilket budget du har..
  Jeg har selv forelsket mig i dem her http://www.ankerliving.dk/product.asp?product=8488

  God fornøjelse med projektet.

  Mvh Katrine

 6. tichtach siger:

  Sikke et dejligt spørgsmål – jeg ÆLSGER indretningsspørgssmål 🙂

  Jeg kom straks til at tænke på disse DIY-knager, som jeg skrev om på min blog for nyeligt: http://tichtach.blogspot.com/2012/01/de-sknneste-knager.html

  Min egen gang er lige så smal som jeres (og har også lige en ekstra dør til et toilet!). Jeg har hængt knager med god afstand på endevæggen (bag jeres hoveddør) og har også hængt en række knager ca en meter over gulvet. Først var det tænkt til, at de små gæster selv kunne hænge deres jakker op, men det har vist sig, at være helt perfekt til at hænge net med vanter osv. (http://tichtach.blogspot.com/2011/09/neon-net-pa-vej.html).

  Rent visuelt støjer det meget mindre at hænge store vinterjakker lavt, i stedet for at have dem lige i øjenhøjde. Det er i hvert fald min oplevelse.

  Jeg kan ikke undgå at være nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag væggen overfor hoveddøren? Vil den kunne fjernes?

  Jeg glæder mig helt vildt til opfølgning på projektet og hvad I finder på! Rigtig god fornøjelse

  kh
  tina

  • Frk. Ranke siger:

   Var lige inde og tjekke dine knager ud. Wauw hvor er de fede. En virkelig god ide! Tak for det.

  • Anne siger:

   Åhh det er altså meget skægt. Karen sendte også et billede af dem pudsigt nok. Noget gammelt trælegetøj måske?? Meget smart med dem med den lille runding i så tøjet hænger lidt bedre fast måske??
   Væggen bag døren er meget, meget smal. Det er jo lidt gangens problem, og gider ikke komme i kamp med tøjet hele tiden jo. Se også de kugler Lisbeth linker til længere nede, de er også ret fede til tørklæder og den slags.
   Som jeg skriver i fælles kommentar længere nede kan de to ting der hænger på væggen ikke fjernes, men er ret små. Opslagstavlen og kurven kan self flyttes.

   Dejligt med input, bliv endelig ved. Har du mon hængt spejl på??

  • tichtach siger:

   Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 7. Britt siger:

  Jeg synes det kunne se fint ud med nogle enkelte knager, fordelen er også at de kan hænge i forskellig højde så man kan have frakker for dig og så stedvist have to over hinanden med plads til mindre jakker, trøjer, tasker eller lign. Jeg har set nogle flotte i forskellige farver i ILVA (tror jeg, det var). Det kunne være flot med lidt farve mod den hvide væg.

  Desværre fik jeg ikke selv manden overtalt, men så kan jeg jo tørre ideen af på andre.
  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

 8. Hvis du vælger løsningen med enkelte knager var det måske godt med noget opbevaring til tørklæder mv, som ellers fylder meget. Min veninde har brugt disse akryl kupler i deres lille gang – vi har brugt dem til legetøj: http://leizysbarslerier.blogspot.com/2011/06/legehjrne-og-opbevaring-pa-vggen.html – kh Lisbeth

 9. Julie Stuhr siger:

  På charmerende.blogspot.com så jeg en diy på nogle kugle-knager. Ved ikke hvor anvendelige de vil være, men tag et kig hos Bianca 🙂

 10. Irene siger:

  Jeg så i Tv serien “Skattejægerne” i går aftes at man kunne bruge dør(håndtags)skilte altså dem der er aflange og hvor der er en knop i stedet for håndtag.
  De fandtes hos ham der lave lamper ud af Nilfisk støvsuger.
  Du kan finde udsendendelsen på dr.dk

 11. Anne siger:

  Jamen altså sikke en masse gode ideer!! Helt fantastisk altså.
  Den hvide plade i gangen er vores opslagstavle der lige nu opbevares der, skoene står i en cykelkurv på gulvet også. Der er dørtelefon og sikringsskab på væggen der ikke kan flyttes.

  Input vil nu diskuteres med kæresten og så glæder jeg mig til at vise nogle resultater frem senere. Og måske får jeg brug for lidt råd senere 🙂

  KH

 12. PROVINS siger:

  Har lige læst med — sidder med samme gang “problem” 🙂

 13. Michelle siger:

  Altså, jeg drømmer om at udskifte vores ellers udemærkede knager fra Ikea, med forskellige porcelains håndtag/knopper i forskellige farver og mønstre og så placere dem “hulter til bulter” i nøje udvalgt orden 😉

  Så kan børnene også nå en knage eller tre uden at smide frakken på gulvet!

  • Anne siger:

   Porcelænsknopper er også rigtig fine synes jeg. Vi skal nok have nogen i køkkenet som jeg allerede har liggende. Tænker også det med at sprede lidt ud på væggen i lidt ordnet kaos 😉

 14. Anonymous siger:

  Jeg sidder også med præcis samme gang og gang-problem. Vil vildt gerne have inspiration til sko-opbevaring i gangen, mon du har fundet en løsning på det? Eller mon andre har?
  Mvh Marie

  • Anne siger:

   Sko opbevaring var der vist desværre ikke de helt vilde ideer til. Klassiskeren er jo skokasserne, men de tager stadig plads og er sjældent fantastisk pæne. Tænker videre!

 15. Mannering siger:

  Som studerende er jeg altid selv på jagt efter løsninger der ligner en million og ikke har kostet noget. Så man kunne også anskaffe sig en håndfuld gamle “skuffegreb” af træ (mange gamle kommoder har sådan nogle runde knopper) og så male dem i forskellige friske farver og sætte dem som man nu har lyst…

  Skøn blog i øvrigt 😀

  Solskin fra Sofie

  • Anne siger:

   Det er også en rigtig god ide nemlig. Det er jo lidt en balancegang mellem hvor lang tid man vil bruge og hvor meget det må koste. De knager marian linker til længere oppe er faktisk ikke så dyre synes jeg.

   Og mange tak skal du have 🙂

   KH

 16. Ann-Christine siger:

  Så mange fede inspirerende forslag. Herhjemme har vi købt en håndfuld af de farvede knopper hos ilva. Vores entre er meget smal, så der skal ikke være noget der stikker for langt ud eller fylder for meget. Jeg synes faktisk de er helt fine og meget budgetvenlige 🙂

  • Anne siger:

   Ja, der er kommet mange gode ting!!
   Måske skulle jeg lige kigge nærmere på dem fra ilva. Og det er jo lige præcis det samme problem her med en smal gang!!

   KH

 17. tichtach siger:

  Sikke meget inspiration der er i alle de kommentarer som er kommet – og jeg er helt vild med halv-kuglerne! Måske de vil kunne hænge på det smalle stykke væg, som er ved siden af jeres (og min 🙂 hoveddør. Det vil jeg selv overveje 🙂

  Jeg har hængt et spejl skråt overfor hoveddøren. Det vil jeg klart anbefale, det forstørrer rummet – og som bonus får gæsterne via spejlet et kik ind i stuen, når de træder ind, i stedet for at kigge ind i væggen.

  Faktisk har jeg også fire ikea-skokasser hængende i et kvadrat under spejlet (du ved, dem i hård plast). Men de er jo ret så studenteragige 😉 Jeg er nu ret glad for dem, da der kan være meget i dem – evt kan de skjules lidt af en fin træhylde, hvor man også lige kan lægge sine nøgler fra sig.

  Ih, hvor er det fedt at kunne nørde lidt over “verdens mindste entre som alligevel har gode muligheder”.

  kh
  tina

  • tichtach siger:

   oh, sorry, roder med kommentarerne, ved ikke helt hvad der skete…
   møf

  • Anne siger:

   hehe, intet problem. Jeg fik jo lige læst din kommentar igen. Vores ene problem med endevæggen der ved døren er at døren er helt op ad den. Malertapen er jo netop sat for at undgå maling på væggen. Så der kan ikke være noget dybt overhovedet på den væg, så kan man ikke åbne døren. Overvejer nu også at hænge spejlet der, for den anden væg er ikke lang heller, og det ville måske tage for meget plads fra selve garderoben. Så kan man også bedre se sig selv når man kan komme i afstand. 😉

 18. adf siger:

  Hej 🙂 jeg har også en meget lille gang..og jeg har hængt skoreoler fra ikea op da de ikke er så bredde, og så har jeg købt Liva knage på nettet i store og små fordi de er så farvestrålene og fylder ikke meget. Bare en ide :-)Blog du har kig gerne forbi min har lige oprettet den 🙂 http://thebloominggirl-adf.blogspot.com/

 19. adf siger:

  🙂 der skulle stå fin blog du har 🙂

Skriv et svar