Syprojekt: Kappe/slag

Det nyeste syprojekt var, som mange var dygtige til at gætte en kappe eller et slag om man vil. Modellen her er fundet i et Burda nr. 10, 2011. Der er en vejledning, så den er til at gå til, men jeg var glad for at have hjælp fra Line og hendes stærke symaskine, da der nogle gange var mange lag uld at sy igennem.

Modellen sidder ganske godt og den er rar at have på. Der skulle nogle enkelte justeringer til omkring skuldrene. Kappen er også en lidt sjov adskillelse fra anorakken. Skulle jeg måske overveje en almindelig vinterjakke på et tidspunkt??

DSC03725

Jeg har brugt meleret uld fra stof2000 som yderstof og lækker sort bomuld som foer i hætten.
Og puhh godt man ikke er modeblogger og skulle tage billeder af sig selv hele tiden. Nogle gode tips der??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

32 Kommentarer til Syprojekt: Kappe/slag

 1. Fie siger:

  Ej hvor er den skøn-lige sådan en jeg drømmer om:-)

 2. Tina siger:

  Hvor er den lækker! Du får virkeligt lavet nogle fede ting på Lines kursus 🙂

 3. Ej, hvor er den flot, Anne! Du ligner jo en model, så du kan godt pakke din generthed laaaangt væk! 🙂 Kh Rikke

 4. Anne siger:

  Den er da bare blevet super flot!

 5. sine siger:

  Øj, den er flot. Tak for super inspiration, nu ved jeg da hvad jeg skal kaste mig over i morgen på syskolen 🙂 Kan du hjælpe med hvor meget af hvert stof jeg skal bruge, samt længden på lynlåsen? Kh Sine

  • Anne siger:

   Tak skal du have Sine. Du skal da så meget lave et. Altså, nu ligger bladet desværre i Kbh og mig i Århus. Men det var et par m stof. Lad mig lige se om min kæreste er hjemme endnu. Men mønsteret ligger altså også der faktisk.

 6. Malene siger:

  Ej, hvor blev den bare fin, Anne. Ærgerligt jeg ikke går til syning længere for sådan en skulle jeg vist også bruge hjælp til.
  Og det med rigtige vinterjakker kender jeg godt. I år må være første år siden jeg var barn at jeg ejer en nærmest:)

  • Anne siger:

   Du kan sikkert godt sy den alligevel 🙂 Der er en ret udførlig vejledning med. Ja så har jeg faktisk lige købt en jakke idag. Uhhh den er fiiiin.

 7. Julie Stuhr siger:

  Hvor er den flot! Jeg er helt misundelig! 🙂

 8. Uhhhmmmmm, hvor HYGGELIG den er!!

 9. Asli siger:

  Den er dødlækker! Jeg har også et slag, som min mor har syet til mig. Måske skulle jeg bruge det lidt mere og abe efter. Bortset fra det, så ligner det nu ikke særlig meget, for mit er mangefarvet og ternet 🙂

 10. Maria siger:

  WAUW – den skøn! Endnu en lækkerhed fra dig. Jeg tror heller ikke rigtig på de såkaldte “rigtige” vinterjakker 🙂

  • Anne siger:

   Mange tak skal du have Maria! Hehe, næhh, og alligevel fik jeg lige købt en slags på udsalg idag. Sådan en lækker sag fra Bruuns Bazar i oversize. I like!

 11. Lydert siger:

  Hold da op, hvor er den blevet flot

 12. Christina siger:

  wauw hvor er den flot!

 13. Blomsterpigen siger:

  Super Karla!! Så fin 🙂

 14. vibeke siger:

  Den er så lækker. Dygtige dygtige Anne…:-)

 15. Mama Lola siger:

  Hvor er den SKØN Anne!!!

 16. Michelle siger:

  Den er virkelig fin! Ingen tips om fotografering fra mig, jeg er nemlig ikke specielt pjattet med at se mig selv på billeder…

 17. Annchen siger:

  Hvor er den bare lækker Anne!!
  Elsker de ting du får tryllet frem – du er sej:)
  KH Anne

 18. Ååååårh hvor er den flot!! Og hvor er du bare dygtig! Jeg får jo også helt lyst til at sy en kappe, jeg synes pludselig sådan jeg trænger…. 🙂

Skriv et svar